+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: مشکل در فعال سازی Auto CAD 2017

  1. #1
    Junior Member payeharfeman is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Aug 2016
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در فعال سازی Auto CAD 2017

    با سلام بنده اتوکد 2017 را خریداری کرده و پس از نصب برنامه و کپی کردن کد request در قسمت فعالسازی نرم افزار و فشردن دکمه patch با خطای could not get debug privilege! Are you admin? مواجه شدم که مانع ادامه فعالسازی نرم افزار است.لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
    ویندوز من 10، 64 بیتی می باشد.

  2. #2
    Junior Member farhad57 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Aug 2016
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط payeharfeman نمایش پست ها
    با سلام بنده اتوکد 2017 را خریداری کرده و پس از نصب برنامه و کپی کردن کد request در قسمت فعالسازی نرم افزار و فشردن دکمه patch با خطای could not get debug privilege! Are you admin? مواجه شدم که مانع ادامه فعالسازی نرم افزار است.لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
    ویندوز من 10، 64 بیتی می باشد.
    سلام من هم این مشکل را دارم چیکار باید بکنم
    چرا جوابی برای این قسمت نیست؟

  3. #3
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,117
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    مطمئن شوید از یوزر admin وارد سیستم شدید و اگر این اطمینان را یافتید که حتمن ادمین را وارد فایل patch را در مسیر نصب کپی کرده و بر روی آن کلیک راست کرده run as adminstor را انتخاب کنید اگر مشکل حل نشد لطفن باز هم به من خبر دهید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  4. #4
    Junior Member ali.haker is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2016
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    Wink

    سلام واقعا ممنون از سایت و نرم افزارا تون من هر چی میخوام فقط نوین پندار

  5. #5
    Junior Member hadihi is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2016
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام خسته نباشید .بنده ویندوز 8.1 آپدیت 3 رو تازه نصب کردم . لپ تاپ هم ویروس نداره و جدیده . هر بار که هر نسخه از اتوکد رو نصب میکنم بعد از اکسترکت فایل ها که میره واسه نصب قبل از اومدن اولین صفحه نصب این ارور رو میده و بیرون میاد.توروخدا به دادم برسید خسته شدم از بس ویندوز رو دوباره از نو نصب کردم تا شاید نصب بشه و هر دفعه همون ایراد رو میده. اصلا متوجه نمیشم ایراد چیه.
    error
    c:\users\hadi\appdata\\local\temp\_AI2A19.tmp\setu p.exe /s
    h:\autocad2017english_64bit_dlm\ /temp c:\users\hadi\appdata\local\temp\_AI2A19.tmp\ /secondrun /lang en-us /firstrun threadId 856

  6. #6
    Junior Member mr.ali3224 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2016
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    اتوکد رو برای من دوستم ریخت و نصب کردم حین نصب کد نخواست و چیزی
    بعد نصب هم اجرا نمیشه اصلا و ی خطا میده
    The application has failed to start because its side-by-side configuration in incorrect.
    please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail.
    میشه کمک کنید. باتشکر
    درضمن نسخه 64 بیتی هست

  7. #7
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,117
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    https://www.chiefarchitect.com/suppo...incorrect.html
    احتیاج به نصب microsoft visual c++ روی سیستم دارید چند تا از اورژن های جدید آن را نصب کنید به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  8. #8
    Junior Member Frada is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Feb 2017
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    من هم گرفتار این مشکل شدم خب admın رو چطور وارد patch کنم اگه میشه کمی واضح تر توضیح بدید ممنون میشم
    ویرایش توسط Frada : 02-07-2017 در ساعت 08:28 AM

  9. #9
    Junior Member parissa-sk is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2017
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Frada نمایش پست ها
    سلام
    من هم گرفتار این مشکل شدم خب admın رو چطور وارد patch کنم اگه میشه کمی واضح تر توضیح بدید ممنون میشم
    سلام لطفا اگه میشه توضیح بدین؟ ممنون میشم

  10. #10
    Junior Member artamani is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Feb 2017
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    منم دچار مشکل admin شدم موقع patch من از مشتری های شما هستم اما این موضوع واقعا منو عصبی کرده ! راه حل این مشکل چیه ×××

  11. #11
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,117
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام راه حل این مشکل تنها اینکه در زمان فعال سازی برنامه به جای کلیک بر گزینه ی patch از داخل اتوران--------> فایل patch را از داخل dvd تون از پوشه ی source کپی کنید در مسیر نصب اتوکد و پس از آن روی فایل patch کپی شده کلیک راست کنید گزینه ی run as adminstrator را انتخاب کنیدمشکل admin حل خواهد شد و حتمن پیش از نصب آنتی ویروس، اینترنت و uac خود را غیر فعال کنید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  12. #12
    Junior Member negaar is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2017
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام
    من موقع کرک اتوکد 2017 با این خطا مواجه میشم و هرچه قدر تلاش کردم رفع نشده ، خواهش میکنم راهنمایی کنید.
    انتی ویروس و uac غیرفعالند و اینترنت قطع .
    aa.jpgab.jpg

  13. #13
    Junior Member aminjavid is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2017
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    واسه چی نرم افزارتون باید این مشکلارو داشته باشه که مشتری هاتون از دستتون کفری بشن؟

  14. #14
    Junior Member kemmy is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2017
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام دوست عزیز اگر این مشکل رو توستین حل کنین به من هم بگین.دمتون گرم

  15. #15
    Junior Member kemmy is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2017
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    Capture.jpgسلام دوست عزیز اگر این مشکل رو توستین حل کنین به من هم بگین.دمتون گرم

  16. #16
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,117
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    در پاسخ به negaar
    شما باید فعالسازی را به درستی و مجدد انجام دهید تا مشکل حل شود این نرم افزار باید مطابق راهنما همراه با رعایت پیش فرض ها کرک شود تا لایسنس آن فعال شود
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

+ پاسخ به موضوع

موضوعات مشابه

  1. مشکل در نصب اتوکد 2017
    توسط brightmoon در انجمن گروه AutoCAD & 3D MAX
    پاسخ ها: 15
    آخرين نوشته: 07-31-2017, 03:20 PM
  2. مشکل در نصب 3دی 2017
    توسط username1 در انجمن Autodesk 3D Max Collection
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 10-29-2016, 01:57 PM
  3. مشکل در اجرای دی وی دی آموزش آتوکد 2017
    توسط imant در انجمن محصولات آموزشی(ICDL,Windows 7,...)
    پاسخ ها: 13
    آخرين نوشته: 09-18-2016, 01:43 PM
  4. error در فعال سازی اتوکد الکتریکال 2017
    توسط persianniroo در انجمن مهندسی برق الکترونیک
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 07-04-2016, 07:12 AM
  5. خطا در فعالسازی activation code در اتوکد 2017
    توسط givzad در انجمن مهندسی مکانیک جامدات1
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 06-18-2016, 08:14 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید