+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: مشکل در فعال سازی برنامه AoutoCAD 2016

  1. #1
    Junior Member Cheshmak is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در فعال سازی برنامه AoutoCAD 2016

    سلام
    پس از نصب برنامه و کپی کردن کد request در قسمت فعالسازی نرم افزار و فشردن دکمه patch با خطای could not get debug privilege! Are you admin? مواجه شدم که مانع ادامه فعالسازی نرم افزار است.لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس

  2. #2
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,972
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Cheshmak نمایش پست ها
    سلام
    پس از نصب برنامه و کپی کردن کد request در قسمت فعالسازی نرم افزار و فشردن دکمه patch با خطای could not get debug privilege! Are you admin? مواجه شدم که مانع ادامه فعالسازی نرم افزار است.لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس
    بر روی چه ویندوزی نصب می کنید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  3. #3
    Junior Member mahdieyar is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    windows 8.1

  4. #4
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,972
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdieyar نمایش پست ها
    windows 8.1
    uac و آنتی ویروس را غیر فعال کنید تا بتوانید اکتیو نمایید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  5. #5
    Junior Member روزبه71 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Helper نمایش پست ها
    uac و آنتی ویروس را غیر فعال کنید تا بتوانید اکتیو نمایید
    منم این مشکلو دارم.uac چیه و چطور غیر فعال میشه؟

  6. #6
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,972
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط روزبه71 نمایش پست ها
    منم این مشکلو دارم.uac چیه و چطور غیر فعال میشه؟
    سلام
    به لینک زیر مراجعه نمایید
    لینک
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  7. #7
    Junior Member روزبه71 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Helper نمایش پست ها
    سلام
    به لینک زیر مراجعه نمایید
    لینک
    همه این مراحلو انجام دادم .باز ارور could not debug privilege میده

  8. #8
    Junior Member باباجانی is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل

    باسلام جدیدا سی دی سوپر ویندوز 7 را خریدم و نصب کردم اما همش پیام این ویندوز اصلی نیست میاد و خیلی از سی دی ها رو نمیشناسه و محدودیتهایی را برای من ایجاد کرده من خیلی به کامپیوتر وارد نیستم لطفا راهنماییم کنید باتشکر

  9. #9
    Junior Member k.m is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام من اتوکد 2016 بر رویویندوز10 نصب کردم پس از انجام کلیه تنظیمات و قراردادن patchدر مسیر نصب پس اززدن patchپیغام you need to apply patch when licence screen appears لطفا راهنمایی کنید متشکرم

  10. #10
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,972
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط روزبه71 نمایش پست ها
    همه این مراحلو انجام دادم .باز ارور could not debug privilege میده
    با شماره 88994474 تماس بگیرید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  11. #11
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,972
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط k.m نمایش پست ها
    سلام من اتوکد 2016 بر رویویندوز10 نصب کردم پس از انجام کلیه تنظیمات و قراردادن patchدر مسیر نصب پس اززدن patchپیغام you need to apply patch when licence screen appears لطفا راهنمایی کنید متشکرم
    سلام
    با شماره 889994474 تماس بگیرید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  12. #12
    Junior Member Cheshmak is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض



    سلام


    در ویندوز قبلی با کپی فایل patch در مسیر برنامه مشکل فعالسازی حل شده بود.با نصب ویندوز جدید و نصب مجدد برنامه


    پس از نصب برنامه Autocad2016 و غیر فعال سازی uac در ویندوز 8.1 و برای مرحله patch با خطای could not get debug privilage! are you admin? مواجه شدم و با کپی کردن فایل patch در مسیر نصب برنامه، با خطای you need to apply patch when licence screen appeas رو به رو می شوم.لطفا راهنمایی بفرمایید


  13. #13
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,972
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Cheshmak نمایش پست ها


    سلام


    در ویندوز قبلی با کپی فایل patch در مسیر برنامه مشکل فعالسازی حل شده بود.با نصب ویندوز جدید و نصب مجدد برنامه


    پس از نصب برنامه Autocad2016 و غیر فعال سازی uac در ویندوز 8.1 و برای مرحله patch با خطای could not get debug privilage! are you admin? مواجه شدم و با کپی کردن فایل patch در مسیر نصب برنامه، با خطای you need to apply patch when licence screen appeas رو به رو می شوم.لطفا راهنمایی بفرمایید

    سلام
    در ویندوز 8 حتما باید windows defender را غیر فعال کنید بعد اکتیو کنید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  14. #14
    Junior Member محمد 33 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2016
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    0

    Cool

    نقل قول نوشته اصلی توسط Cheshmak نمایش پست ها
    سلام
    پس از نصب برنامه و کپی کردن کد request در قسمت فعالسازی نرم افزار و فشردن دکمه patch با خطای could not get debug privilege! Are you admin? مواجه شدم که مانع ادامه فعالسازی نرم افزار است.لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس

    رفع ارور could not get debug privilege are you admin

    دوستان من خودم هم این مشکل رو داشتم و تغریبا 3 هفته سرگردان بودم و بالاخره تونستم مشکل رو حل کنم مشکل از فعال بودن User Account Control حالت امنیتی ویندوز بود که با غیر فعال کردنش تونستم کیجن برنامه رو راحت انجام بدم در سطرهای زیر غیر فعال کردنش رو گفتم .

    برای اجرا شدن کیجن Autodesk باید پنج تا حرکت رو انجام بدید:
    یک حتما قبل از نصب برنامهNet Ftamework مربوط به ویندوزتان را نصب کنید
    دو) User Account Control و آنتی ویروس حتما باید غیرفعال باشند، حتما
    سه) کیجن را روی دسکتاپ کپی کنید
    چهار) اصلا به اینترنت وصل نباشید
    پنج) فقط وقتی روی Mem Patch کلیک کنید که صفحه وارد کردن اکتیویشن کد باز باشد (همون صفحه ای که 16تا کادر داره)

    غیر فعال کردن User Account Control در ویندوز
    در استارت منو User Account Control را تایپ و سرچ کنید. بعد
    روی گزینه Change User Account Control Settings کلیک کرده و از پنجره باز شده اهرم موجود را به پایین بکشید تا به حد Never notify برسد.
    در نهایت بر روی کلید OK کلیک کرده و کامپیوتر را ری استارت کنید تا تغییرات اعمال شود.
    و بعد عملیات ریجستر را با دقت انجام دهید.


    !!!اگر باز هم مشکلتان حل نشد به این صورت عمل کنید

    اول از همه، شایان ذکر است که شما نمی‌توانید UAC را بطور کامل از طریق Control Panel غیرفعال کنید. اما در بعضی از ویندوزها تنظیم کردن UAC روی پایین ترین گزینه یعنی «Never notify» فقط اعلان‌های آن را بی‌صدا می‌کند و آن را کاملا غیرفعال نمی‌کند و UAC در پس‌زمینه همچنان فعال است.

    غیرفعال کردن کامل UAC از کنترل پنل
    در اینجا غیرفعال کردن کامل UAC در ویندوز را شرح دادیم:
    Local Group Policy Editor را باز کنید، سپس به قسمت زیر بروید:
    Computer Configuration → Windows Settings → Security Settings → Local Policies → Security Options
    دوستان برای سهولت کار Policy را در منو استارت سرچ کنید تا مستقیم به صفحه مورد نظر برسید
    سپس، در قسمت سمت راست، صفحه را به پایین پیمایش (اسکرول) کنید تا به Policy به
    نام «User Account Control: Run all administrators in Admin Approval Mode» برسید. بصورت پیشفرض، این Policy فعال است. روی آن دوبار کلیک کنید و آن را به Disable تغییر دهید.
    سپس
    Group Policy Editor را ببندید و سیستم خود را ریستارت کنید.
    بعد برنامه یا ریجستر را اجرا و انجام دهید
    به همین راحتی. این روش روی ویندوزهای 8، 10 و حتی 7 به خوبی کار می‌کند.

+ پاسخ به موضوع

موضوعات مشابه

  1. اخطار بعد از نصب اتوکد 2016
    توسط asadi124 در انجمن گروه AutoCAD & 3D MAX
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 01-28-2017, 08:34 AM
  2. اشکال در نصب اتوکد2016
    توسط محمدرضا 299 در انجمن نقشه برداری و نقشه کشی
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 07-10-2016, 12:33 PM
  3. اکتیو کردن اتوکد 2016 مشکل سریال
    توسط kavehkoushamehr در انجمن گروه AutoCAD & 3D MAX
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 09-06-2015, 10:34 AM
  4. اتوکد 2016
    توسط alisabet در انجمن گروه AutoCAD & 3D MAX
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 06-27-2015, 08:21 AM
  5. FATAL ERROR در Aoutocad 2013
    توسط mahta2000 در انجمن 2014 & AutoCAD 2012 & 2013
    پاسخ ها: 8
    آخرين نوشته: 12-06-2014, 04:24 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید