+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: اشکال در اجرای solidworks premium 2015

  1. #1
    Junior Member pazhan is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض اشکال در اجرای solidworks premium 2015

    پس از نصب و اجرای برنامه با خطای زیر روبرو میشوم:
    Could not login to SOLIDWORKS workgroup PDM.
    Please check that the vault Computer name is correct and that the SOLIWORKS Workgroup PDM server is runnig on that computer.
    لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

  2. #2
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,073
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pazhan نمایش پست ها
    پس از نصب و اجرای برنامه با خطای زیر روبرو میشوم:
    Could not login to SOLIDWORKS workgroup PDM.
    Please check that the vault Computer name is correct and that the SOLIWORKS Workgroup PDM server is runnig on that computer.
    لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
    سلام
    بر روی سیستم خود آنتی ویروس دارید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  3. #3
    Junior Member pazhan is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام
    بله بر روی سیستم آنتی ویروس نصب است

  4. #4
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,073
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pazhan نمایش پست ها
    با سلام
    بله بر روی سیستم آنتی ویروس نصب است
    آنتی ویروس خود را غیر فعال نموده و بر نامه را مجددا اجرا نمایید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  5. #5
    Junior Member pazhan is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    متاسفانه بعد از غیر فعال کردن کامل آنتی ویروس باز هم مشکل برطرف نشده است.

  6. #6
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,073
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pazhan نمایش پست ها
    متاسفانه بعد از غیر فعال کردن کامل آنتی ویروس باز هم مشکل برطرف نشده است.
    این نرم افزار بر روی سیستم 64 بیتی نصب می شود.به این نکته نیز توجه نمایید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  7. #7
    Junior Member pazhan is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله نرم افزار روی سیستم 64 بیتی نصب شده است

  8. #8
    Junior Member pazhan is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    در واقع میشه گفت که مشکل برطرف نمیشه .ایراد در نرم افزار شرکت هستش

  9. #9
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,073
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pazhan نمایش پست ها
    در واقع میشه گفت که مشکل برطرف نمیشه .ایراد در نرم افزار شرکت هستش
    خیر ایراد از نرم افزار نمی باشد.
    شما نتوانستید برنامه را نصب کنید.
    اگر تهران هستید بیایید برنامه را برایتان نصب کنیم.
    با شماره شرکت تمای بگیرید.
    88994474
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  10. #10
    Junior Member pazhan is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من برنامه را طبق دستورالعمل روی سی دی نصب کرده ام .ضمنا من ساکن شهر تهران نیستم
    ویرایش توسط pazhan : 12-30-2014 در ساعت 12:28 PM

  11. #11
    Junior Member alimohammad_sh is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با عرض سلام و خسته نباشید

    من هم همین مشکل رو دارم

    در ضمن ویندوز من 7 64bit هست و دو بار هم برنامه رو نصب کردم طبق راهنمای داخل dvd

    لطفا راهنمایی کنید فکر کنم خود نرم افزار مشکل دار هست

    ممنون

  12. #12
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,073
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alimohammad_sh نمایش پست ها
    با عرض سلام و خسته نباشید

    من هم همین مشکل رو دارم

    در ضمن ویندوز من 7 64bit هست و دو بار هم برنامه رو نصب کردم طبق راهنمای داخل dvd

    لطفا راهنمایی کنید فکر کنم خود نرم افزار مشکل دار هست

    ممنون
    اگر طبق راهنما عمل کنید نصب و اکتیو میشود.
    تیک گزینه آخر را نزنید ، بقیه را سریال بدهید سپس بقیه نصب را انجام دهیدد.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  13. #13
    Junior Member alimohammad_sh is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    همین کار رو انجام دادم ولی اجرا نمیشه

  14. #14
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,073
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alimohammad_sh نمایش پست ها
    همین کار رو انجام دادم ولی اجرا نمیشه
    بر روی چه سیستمی نصب می کنید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  15. #15
    Junior Member reza rabie is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    May 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض خرابی نرم افزار

    نصب کردم ارور میده بالا نمیاد

  16. #16
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,073
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط reza rabie نمایش پست ها
    نصب کردم ارور میده بالا نمیاد
    سلام
    پیغام ارور چیست؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  17. #17
    Junior Member reza rabie is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    May 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام همون ارورpdm works بعدم کلا برنامه سالید اصلی ایکون نیامده ولی برنامه جانب مثل edrwing ایکون داره باز هم میشه ولی سالید اصلی کلا بعد نصب ایکون نیومده
    خواهشا زودجواب بدید

  18. #18
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,073
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط reza rabie نمایش پست ها
    سلام همون ارورpdm works بعدم کلا برنامه سالید اصلی ایکون نیامده ولی برنامه جانب مثل edrwing ایکون داره باز هم میشه ولی سالید اصلی کلا بعد نصب ایکون نیومده
    خواهشا زودجواب بدید
    آنتی ویروس و uac ویندوز را غیر فعال نوده و مجددا برنامه را نصب کنید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  19. #19
    Junior Member vahid-evo is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط reza rabie نمایش پست ها
    سلام همون ارورpdm works بعدم کلا برنامه سالید اصلی ایکون نیامده ولی برنامه جانب مثل edrwing ایکون داره باز هم میشه ولی سالید اصلی کلا بعد نصب ایکون نیومده
    خواهشا زودجواب بدید
    دوستان من هم همین مشکل دارم یعنی بعد نصب edrawing و sw explorer فقط روی دسکتاپ میاد و فعال میشه و برنامه اصلی نصب نمیشه
    از فایل های اصلی خود سی دی تونستم وارد چند تا از برنامه های جانبیش بشم و نصبشون کنم ولی فایل اصلی که میزنم آخرش یه ارور میده که اینم عکسشه

    http://8pic.ir/images/xuvdi7haq8o9yeoimbud.jpg

  20. #20
    Junior Member vahid-evo is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid-evo نمایش پست ها
    دوستان من هم همین مشکل دارم یعنی بعد نصب edrawing و sw explorer فقط روی دسکتاپ میاد و فعال میشه و برنامه اصلی نصب نمیشه
    از فایل های اصلی خود سی دی تونستم وارد چند تا از برنامه های جانبیش بشم و نصبشون کنم ولی فایل اصلی که میزنم آخرش یه ارور میده که اینم عکسشه

    http://8pic.ir/images/xuvdi7haq8o9yeoimbud.jpg
    کسی اینجا کمک نمیکنه؟

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. مشکل اکتیو کردن اتوکد2015
    توسط sarvenaz در انجمن گروه AutoCAD & 3D MAX
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 05-15-2017, 08:26 AM
  2. نصب مجدد کد 2015 مشکل دارم
    توسط karkas در انجمن گروه AutoCAD & 3D MAX
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 11-21-2015, 07:22 AM
  3. مشکل در نصب تری دی مکس2015
    توسط shohreh44 در انجمن Autodesk 3D Max Collection
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 10-22-2014, 08:47 AM
  4. مشکل اکتیو برای اتوکد2015
    توسط a.h در انجمن گروه AutoCAD & 3D MAX
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 08-04-2014, 08:35 AM
  5. نداشتن فونت فارسی در نسخه اتوکد 2015
    توسط adel2865 در انجمن مهندسی عمران
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 06-22-2014, 08:05 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید