+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: مشکل در patch

  1. #1
    Junior Member unloser is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در patch

    <p>سلام . تمام کارها رو درست انجام میدم ولی وقتی patch میزنم پیغام زیر میاد که نمیدونم اشکال کجای سیستم منه</p><p>could not get debug privilege !are you admin?</p>

  2. #2
    Junior Member unloser is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض patch

    جوابمو توی سایت پیدا کردم ،ممنون

  3. #3
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,988
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط unloser نمایش پست ها
    جوابمو توی سایت پیدا کردم ،ممنون
    موفق باشید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  4. #4
    Junior Member saeed sabriyan is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    <p>سلام . تمام کارها رو درست انجام میدم ولی وقتی patch میزنم پیغام زیر میاد که نمیدونم اشکال کجای سیستم منه</p><p>could not get debug privilege !are you admin?</p>

  5. #5
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,988
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed sabriyan نمایش پست ها
    <p>سلام . تمام کارها رو درست انجام میدم ولی وقتی patch میزنم پیغام زیر میاد که نمیدونم اشکال کجای سیستم منه</p><p>could not get debug privilege !are you admin?</p>
    سلام
    از داخل dvd در پوشه source داخل پوشه patch نسبت به 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز بر روی فایل patch مربوطه راست کلیک کرده و گزینه Run as administratore را بزنید و از این طریق فایل patch را اجرا کنید .
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  6. #6
    Junior Member fayazi is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    Unhappy مشکل در patch

    سلام.خسته نباشید توی dvd من تو پوشه ی source پوشه ای ب نام patch وجود نداره که مشکلمو حل کنم. چ کار کنم ک پیام could not get debug privilege نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,988
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط fayazi نمایش پست ها
    سلام.خسته نباشید توی dvd من تو پوشه ی source پوشه ای ب نام patch وجود نداره که مشکلمو حل کنم. چ کار کنم ک پیام could not get debug privilege نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    ممنون.کدام محصول ما را خریداری کرده اید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  8. #8
    Junior Member ati is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Helper نمایش پست ها
    سلام
    از داخل dvd در پوشه source داخل پوشه patch نسبت به 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز بر روی فایل patch مربوطه راست کلیک کرده و گزینه Run as administratore را بزنید و از این طریق فایل patch را اجرا کنید .

    سلام
    من هم همین مشکل رو داشتم طبق راهنماییتون انجام دادم اما وقتی رو patch کلیک میکنم این پیغام میاد you need to apply when licence screen appears
    من باید چیکار کنم؟ ممنون میشم جواب بدید

  9. #9
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,988
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ati نمایش پست ها
    سلام
    من هم همین مشکل رو داشتم طبق راهنماییتون انجام دادم اما وقتی رو patch کلیک میکنم این پیغام میاد you need to apply when licence screen appears
    من باید چیکار کنم؟ ممنون میشم جواب بدید
    سلام
    آنتی ویروس و uac ویندوز را غیر فعال کرده و طبق راهنمایی های بالا نرم افزار را اکتیو نمایید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  10. #10
    Junior Member ati is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Helper نمایش پست ها
    سلام
    آنتی ویروس و uac ویندوز را غیر فعال کرده و طبق راهنمایی های بالا نرم افزار را اکتیو نمایید.
    همه این کار ها رو انجام داده بودم قبلا بازم انجام دادم شما گفتید ولی فایده ای نداره باز همین پیغام رو میدهههه

  11. #11
    Junior Member ati is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ati نمایش پست ها
    همه این کار ها رو انجام داده بودم قبلا بازم انجام دادم شما گفتید ولی فایده ای نداره باز همین پیغام رو میدهههه
    مشکل من حل شد من به فکر میکردم چون ویندورم 64 بیت هستش نه 32 باید بین پچ x86و X64 اونی که بالاتره یعنی X86 رو انتخاب کنم

+ پاسخ به موضوع

موضوعات مشابه

  1. ارور patch
    توسط alish در انجمن AutoCAD 2012
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 12-01-2016, 11:15 PM
  2. مشکل patch
    توسط faridgh در انجمن 3Ds MAX 2012 & 2013
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 04-18-2015, 07:36 AM
  3. نصب patch
    توسط hoseyni در انجمن SolidWorks 2013
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 01-17-2015, 08:29 AM
  4. ایراد در نصبpatch
    توسط adel vakili در انجمن Microsoft Office 2010
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 07-12-2014, 10:21 AM
  5. مشکل در patch
    توسط مجتبی 1984 در انجمن Office 2013
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 04-26-2014, 09:50 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید