+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: مشکل در نصب spss 22

  1. #1
    Junior Member r@hm@n is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در نصب spss 22

    زمانی که نرم افزار راه اندازی میشه زبان نصبش یه زبانی شبیه زبان روس است مشکل چیه؟؟؟
    ویرایش توسط r@hm@n : 03-23-2014 در ساعت 12:31 AM

  2. #2
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    راهنماي نصب رو به دقت مطالعه كنيد در اين خصوص توضيح داده شده.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  3. #3
    Junior Member r@hm@n is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Supporter نمایش پست ها
    سلام
    راهنماي نصب رو به دقت مطالعه كنيد در اين خصوص توضيح داده شده.
    ....................
    ممنون
    ولی الان ارور java vm میگیره چیکارش کنم؟

  4. #4
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    اگر نکات ضروری قبل از نصب برنامه ها رو رعایت کردید متن کامل پیغام خطا رو بگذارید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  5. #5
    Junior Member baharsobhani is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام-خسته نباشید
    من یه ماه پیش هس پی اس اس 22 نصب کردم کار می کرد
    اما الان کار نمیکنه
    دلیلش چیه؟
    1 - پاکش کنم دوباره نصب کنم ؟
    2 - چطوری موقع نصب برنامه رو در قسمت فایروال قرار بدم؟


    ممنون

  6. #6
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,972
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    با سلام
    دلیلش اینه که یا نرم افزار رو آپدیت کردین و یا در لیست فایروال نبوده و به اینترنت وصل شده.
    1- بله باید پاک کنید و دوباره نصب کنید البته با نرم افزارهایی مثل Youruninstaller و یا advanced uninstaller نرم افزار را پاک کنید که بصورت کامل از رجیستری و ... حذف شود.
    2- به روش های زیر :
    http://npshop.net/support-details/11...آن-ها؟/0/
    http://npshop.net/support-details/11...ك-BWmeter-/0/
    http://npshop.net/support-details/59...ernet-Lock-/0/
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  7. #7
    Junior Member baharsobhani is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Helper نمایش پست ها
    با سلام
    دلیلش اینه که یا نرم افزار رو آپدیت کردین و یا در لیست فایروال نبوده و به اینترنت وصل شده.
    1- بله باید پاک کنید و دوباره نصب کنید البته با نرم افزارهایی مثل Youruninstaller و یا advanced uninstaller نرم افزار را پاک کنید که بصورت کامل از رجیستری و ... حذف شود.
    2- به روش های زیر :
    http://npshop.net/support-details/11...آن-ها؟/0/
    http://npshop.net/support-details/11...ك-BWmeter-/0/
    http://npshop.net/support-details/59...ernet-Lock-/0/

    سلام دوباره
    ممنون که جواب دادین
    راستش من قبل از اینکه جواب سوالمو بگیرم نرم افزار رو از control panel آن استال کردم - اونم نه یه بار-چند بار استال و آن استال انجام دادم
    با این شرایط می فرمائید چکار کنم؟
    بازم لازمه نرم افزار های کلییری که ذکر کردین استفاده کنم ؟اگر بله لینک این نرم افزار ها رو محبت کنید بذارین و با این شرایط بفرمائید چجوری باید الباقی نرم افزار قبلی ها رو پیدا و دیلیت کنم

  8. #8
    Junior Member baharsobhani is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط baharsobhani نمایش پست ها
    سلام دوباره
    ممنون که جواب دادین
    راستش من قبل از اینکه جواب سوالمو بگیرم نرم افزار رو از control panel آن استال کردم - اونم نه یه بار-چند بار استال و آن استال انجام دادم
    با این شرایط می فرمائید چکار کنم؟
    بازم لازمه نرم افزار های کلییری که ذکر کردین استفاده کنم ؟اگر بله لینک این نرم افزار ها رو محبت کنید بذارین و با این شرایط بفرمائید چجوری باید الباقی نرم افزار قبلی ها رو پیدا و دیلیت کنم
    -----------------------
    یه موضوع دیگه که هست اینه که در نصب دوباره ی نرم افزار برای ذخیره کردن فایل یا باز کردن فایل های قدیمی error دریافت می کنم طوری که فایل ها رو فقط به صورت تکس ذخیره می کنه فایل قدیمی ها رو هم کاملا خالی نشون میده-اینم به دلیل صحیح پاک نکردن نرم افزار قبلیه یا دلیل دیگه ای داره؟

  9. #9
    Junior Member baharsobhani is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض jaws

    در مراحل نصب یک پیج میاد که داخلش نوشته
    do u want use jaws ........?

    yes باید بزنم یا no ?

  10. #10
    Junior Member baharsobhani is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    پشتیبان محترم خواهش میکنم ئر اولین فرصت جواب بدین-نمره ی میان ترمم بستگی به این نصب و پر کردن فایلهاش داره وقت زیادی ندارم

    خیلللللللللی ممنون

  11. #11
    Junior Member baharsobhani is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    وقت بخیر

    با نرم افزار TOTALUNINSTALL پوشه های قبلی رو حذف کردم
    دوباره SPSS رو نصب کردم البته هنوز نذاشتمش تو فایروال بلافاصله بعد نصب بازش کردم

    باز هم همون مشکل قبلی رو دارم

    این ارور رو دریافت می کنم

    SAVE OUTFILE='C:\Users\msi\Desktop\kermanshah azad university.sav'
    /COMPRESSED.

    پیشاپیش ممنون از راهنمائی تون

  12. #12
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,972
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    ..................................
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  13. #13
    Junior Member Fatimanas is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2016
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض اجرا نشدن برنامه spss بعد از نصب

    سلام .برنامه spss رو نصب کردم . اما وقتی میخوام بازش کنم دوباره صفحه purches licence میاد. همون کارای موقع نصب یعنی ورود شماره سریال رو انجام میدم اما وارد برنامه نمیشه.چیکار کنم . ممنون. تصویرش رو هم میفرستم.
    تصاویر پیوست شده

+ پاسخ به موضوع

موضوعات مشابه

  1. spss 21
    توسط MRezvanian در انجمن ریاضیات و آمار
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: 09-25-2013, 04:33 PM
  2. مشکل فارسی نویسی در نرم افزار spss
    توسط f.hesary در انجمن ریاضیات و آمار
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 08-26-2013, 10:37 AM
  3. مشکل در نصب spss
    توسط zari jon در انجمن ریاضیات و آمار
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 04-15-2013, 12:25 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید