+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: اشکال در نصب 3d

  1. #1
    Junior Member moghimi is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض اشکال در نصب 3d

    پس از نصب برنامه 3D در مرحله فعال سازی وقتی بر روی Pathبه جای گزینه succifull کادر Error ظاهر می شود.

  2. #2
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    نكات ضروري قبل از نصب رعايت شده؟
    تمامي مراحل از روي راهنماي داخل اتوران انجام شده؟
    متن كامل ارور رو ذكر كنيد
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  3. #3
    Junior Member راحله is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    Question مشکل مشترک

    منم وقتی پتچ رو میزنم ارور میده، متن ارور:
    Could not get debug privilege, are you admin??

  4. #4
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,076
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط راحله نمایش پست ها
    منم وقتی پتچ رو میزنم ارور میده، متن ارور:
    Could not get debug privilege, are you admin??
    سلام
    ابتدا فایل Patch را از داخل دی وی دی پیدا کرده سپس آن را در مسیر نصب کپی کنید.
    بر روی آن کلیک است کرده و Run as administrator را بزنید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  5. #5
    Junior Member راحله is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام ممنون، پتچ رو توی درایو سی، پروگرم فایل، اتودسک کپی کردم روی ۶۴ راست کلیک و ران کردم، اولش که ارور lol!! داد، بعد درست شد زد sucsesfully patched, اما ریکوئست رو که وارد کردم کد رو توی رجیستر زدم میگه: registration activation error 0015.111
    There is a problem with the activation code that you enters....

  6. #6
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,076
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط راحله نمایش پست ها
    سلام ممنون، پتچ رو توی درایو سی، پروگرم فایل، اتودسک کپی کردم روی ۶۴ راست کلیک و ران کردم، اولش که ارور lol!! داد، بعد درست شد زد sucsesfully patched, اما ریکوئست رو که وارد کردم کد رو توی رجیستر زدم میگه: registration activation error 0015.111
    There is a problem with the activation code that you enters....
    سلام
    میشه از پیغام خطا عکس بامون بفرستین؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  7. #7
    Junior Member راحله is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    جالبه که بعد از حدود ۶بار سعی کردن خسته شدم سی دیو در اوردم، الان که خواستم عکس بگیرم براتون رجیستر شد! به هر حال خیلیییییی ممنون

  8. #8
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,076
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط راحله نمایش پست ها
    جالبه که بعد از حدود ۶بار سعی کردن خسته شدم سی دیو در اوردم، الان که خواستم عکس بگیرم براتون رجیستر شد! به هر حال خیلیییییی ممنون
    موفق باشید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  9. #9
    Junior Member ikorosh is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    من زمانی که دارم 3d نصب میکنم هنگام نصب eror mide
    error1726
    چیکار کنم اوالین بار که نصب کردم 2015 تیک داشت الان 2012 نصب میکنم بازی در میاره

  10. #10
    Junior Member ikorosh is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    من زمانی که 3d نصب میکنتم در هنگام نصب eror میده
    eror 1726 میده بدجوری گیرم
    اول که 2015 نصب بود ابجکت اضافه میکردم تیک مینداخت الالن که 2012 نصب کردم بیازی در میاره

+ پاسخ به موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید