+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 20 , از مجموع 21

موضوع: catia V5 R21

  1. #1
    Junior Member first rate is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض catia V5 R21

    باسلام من نرم افزارcatia v5r21رونصب کردم ولی save&save as اون فعال نمیشه لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    نكات ضروري قبل از نصب برنامه ها رعايت شده؟
    راهنماي كرك رو از اتوران به درستي انجام داديد؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  3. #3
    Junior Member mslk is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام . من نرم افزار رو نصب کردم و طبق راهنما از اتوران patchرو درمحل نصب extractکردم و گزینه های license فعال هستند ولی یه پنجره با عنوان runtime exception برام باز میشه که نمیزاره تیک هایی رو که زدم ok کنم . راهنمایی لطفا
    ویرایش توسط mslk : 08-12-2014 در ساعت 07:58 PM

  4. #4
    Administrator PERSIAN BOY is on a distinguished road PERSIAN BOY آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    با سلام
    لطفا متن کامل پیغام یا عکسی از پیغام قرار دهید .
    روی چه ویندوزی در حال نصب برنامه هستید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالاتی می باشند که در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ای باشد و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قییل معذور است .

  5. #5
    Junior Member mslk is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اولین اخظارش no warm start available هست.وقتی ok میزنم دومین پنجره میگه click ok to terminate .
    روی ویندوز 8 دارم نصبش میکنم.

  6. #6
    Administrator PERSIAN BOY is on a distinguished road PERSIAN BOY آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    شما روی ویندوز 8 قبل از نصب برنامه ای ، باید برنامه .netframework نسخه 3.5 را فعال کرده باشید بعد اقدام به نصب هر نرم افزاری کنید . این کار را انجام داده اید ؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالاتی می باشند که در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ای باشد و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قییل معذور است .

  7. #7
    Junior Member mosi_fa is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    May 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من هم مشکلم تقریبا همینه
    وقتی که روی کتیا کلیک میکنم پنجره کتیا باز میشه اما ارور no warm start available میده وقتی که هم ok میکنم کتیا بسته میشه.
    چکار کنم ؟؟؟؟؟
    من الان خیلی به این نرم افزار نیاز دارم.

  8. #8
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,069
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mosi_fa نمایش پست ها
    من هم مشکلم تقریبا همینه
    وقتی که روی کتیا کلیک میکنم پنجره کتیا باز میشه اما ارور no warm start available میده وقتی که هم ok میکنم کتیا بسته میشه.
    چکار کنم ؟؟؟؟؟
    من الان خیلی به این نرم افزار نیاز دارم.
    سلام
    بر روی سیستم خود قبل از نصب برنامه باید3.5 netframework. را باید نصب کنید.نصب کرده اید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  9. #9
    Junior Member myhiau is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام من کتیا نصب کردم با هزار مشکل بالاخره دو روز کار کرد امابعددوباره غیر فعال شد وپنجره لایسنس منیجر با آیکون غیر فعال ظاهر میشه لطفا پاسخ بدین.

  10. #10
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,069
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط myhiau نمایش پست ها
    سلام من کتیا نصب کردم با هزار مشکل بالاخره دو روز کار کرد امابعددوباره غیر فعال شد وپنجره لایسنس منیجر با آیکون غیر فعال ظاهر میشه لطفا پاسخ بدین.
    سلام
    روی سیستم آنتی ویروس دارید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  11. #11
    Junior Member omid268 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام
    من ویندوزم 8 هست و کتیا روش نصب بود تا اینکه ی هسری مشکلاتی پیش اومد وحذفش کردم ول برای نصب دوباره با مشکل برخوردم و ارور میده و بعد کلیک روی ست آپ نوشته میشه:
    set up: cannot copy file G:/catia v5 r21 * 64 win 64 vba integration .dll
    c:/ users/ x55l/appdata/local/temp ds unload/ vba integration.dla
    رفتم به آدرسش ولی فایل اصلا حذف نمیشه حتی با آنلاکر
    ارور میده
    چی کار باید بکنم؟

  12. #12
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,069
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط omid268 نمایش پست ها
    با سلام
    من ویندوزم 8 هست و کتیا روش نصب بود تا اینکه ی هسری مشکلاتی پیش اومد وحذفش کردم ول برای نصب دوباره با مشکل برخوردم و ارور میده و بعد کلیک روی ست آپ نوشته میشه:
    set up: cannot copy file G:/catia v5 r21 * 64 win 64 vba integration .dll
    c:/ users/ x55l/appdata/local/temp ds unload/ vba integration.dla
    رفتم به آدرسش ولی فایل اصلا حذف نمیشه حتی با آنلاکر
    ارور میده
    چی کار باید بکنم؟
    سلام
    بر روی سیستم خود آنتی ویروس دارید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  13. #13
    Junior Member rezaeefar is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام
    من ادمين يك شركت هستم. تا الان Catia V5R21 رو روي ويندوز XP نصب ميكردم و هيچ مشكلي نداشتم.
    الان كتيا رو روي چند تا سيستم با ويندوز 7 نصب كردم. با دسترسي خودم يعني Admin كاملا درست كار ميكنه ولي با دسترسي كاربر وقتي ميخوام برم تو drafting خطا ميده: Runtime exception Click OK to terminate.
    نرم افزار رو توي يك درايو غير سيستمي و با permission كامل (Full control) نصب كردم.
    لطفا راهنمايي كنيد.

  14. #14
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,069
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaeefar نمایش پست ها
    با سلام
    من ادمين يك شركت هستم. تا الان Catia V5R21 رو روي ويندوز XP نصب ميكردم و هيچ مشكلي نداشتم.
    الان كتيا رو روي چند تا سيستم با ويندوز 7 نصب كردم. با دسترسي خودم يعني Admin كاملا درست كار ميكنه ولي با دسترسي كاربر وقتي ميخوام برم تو drafting خطا ميده: Runtime exception Click OK to terminate.
    نرم افزار رو توي يك درايو غير سيستمي و با permission كامل (Full control) نصب كردم.
    لطفا راهنمايي كنيد.
    سلام
    بر روی سیستم های غیر ادمین آنتی ویروس دارید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  15. #15
    Junior Member rezaeefar is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Helper نمایش پست ها
    سلام
    بر روی سیستم های غیر ادمین آنتی ویروس دارید؟
    سيستم ها همون هستن. يعني روي همون سيستم‌ها با دسترسي Admin مشكلي نيست ولي با دسترسي User وقتي drafting رو اجرا ميكني Error ميده.

  16. #16
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,069
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaeefar نمایش پست ها
    سيستم ها همون هستن. يعني روي همون سيستم‌ها با دسترسي Admin مشكلي نيست ولي با دسترسي User وقتي drafting رو اجرا ميكني Error ميده.
    روی آیگون راست کلیک بکنید و Run as administrator را بزنید ببینید اجرا میشود
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  17. #17
    Junior Member rezaeefar is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    قبلا امتحان كردم
    روي همون سيستم و همون User با Run as admin اجرا ميشه فقط مشكل اينه كه User و Pass يك Admin رو ميخواد كه خوب طبيعتا كاربرا ندارن.
    متشكرم

  18. #18
    Junior Member rezaeefar is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    Helper عزيز راه حلي پيدا نشد كه يك كاربر معمولي بتونه كتيا رو كامل اجرا كنه ؟؟؟

  19. #19
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,069
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaeefar نمایش پست ها
    Helper عزيز راه حلي پيدا نشد كه يك كاربر معمولي بتونه كتيا رو كامل اجرا كنه ؟؟؟
    سلام
    خب حتما سیستم های شما از لحاظ امنیتی با لا هستن و اجازه اجرا به یوزرهای عادی را نمی دهد.به پوشه نصب شده permission بدید ببینید درست میشه.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  20. #20
    Junior Member amin13 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام من کتیا رو روی ویندوز 7 نصب میکنم بعد باز شدن ارور no warm start evailable رو میده بعدش click on to terminate میاره .

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. catia
    توسط absazan در انجمن CATIA
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 12-07-2015, 02:39 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید