+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: مشکل کرک 3ds max 2014

  1. #1
    Junior Member sss is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل کرک 3ds max 2014

    سلام ، من 3ds max 2014 رو خریداری کردم ولی کرک نمیشه، میشه راهنمایی کنید مشکل چی میتونه باشه؟

  2. #2
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,141
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    دقیقا بنویسید چه پیغامی میده
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  3. #3
    Junior Member pinsat86 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دقیقا مینویسه
    وقتی patch رو میزنی میگه:
    could not get debug privilege,are you admin?
    بعدشم کد که میدی
    registration-activation errore 0015.111 میده

  4. #4
    Junior Member pinsat86 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    توی پوشه برنامه روی patch راست کلیک کنید و run as administrator را بزنید.

  5. #5
    Junior Member Ghazal is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام، منم همین مشکل رو دارم.وقتی Activation code رو بهم میده و وارد میکنم این پیغامو میده
    Registration-Activation Error 0015.111
    There is a problem with the activation code that you entered. Click one of the following links
    با هر سه تا سریال نامبر امتحان کردم ولی نتیجه همین بود.
    میشه لطفا بگید چی کار کنم؟ نیاز مبرم به مکس دارم!

  6. #6
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,141
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    یا نسخه ی دیگری از نرم افزارهای خانواده ی اتودسک بر روی کامپیوتر شما نصب بوده و یا چنین نرم افزارهایی بر روی سیستمتون اکسپایر شده و یا نرم افزار صحیح اکتیو نشده
    در هر صورت با نرم افزار your uninstaller نرم افزار را از سیستم پاک کنید و با نرم افزار CCleaner رجیستری را ترمیم و اصلاح نمایید
    نکات ضروری قبل از نصب را رعایت کنید و سپس اقدام به نصب نرم افزار طبق راهنمای نصب داخل دیسک کنید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  7. #7
    Junior Member shohreh44 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل کرک کردن تری دی مکس ۲۰۱۴

    باسلام.منم دقیقا همین مشکل و دارم موقعی که میخوام pachبزنم و کد رو برایactiveبزنم ارور میده.شما گفتین ممکنه نرم افزارهای دیگه ای از خانواده اتو دسک نصب شده باشه قبلا.یعنی اگه اتوکد رو نصب کرده باشیم چه ربطی داره داره که تری دی مکس نصب نشه؟میشه توضیح واضحی بدین تا متوجه بشم؟

  8. #8
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,141
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shohreh44 نمایش پست ها
    باسلام.منم دقیقا همین مشکل و دارم موقعی که میخوام pachبزنم و کد رو برایactiveبزنم ارور میده.شما گفتین ممکنه نرم افزارهای دیگه ای از خانواده اتو دسک نصب شده باشه قبلا.یعنی اگه اتوکد رو نصب کرده باشیم چه ربطی داره داره که تری دی مکس نصب نشه؟میشه توضیح واضحی بدین تا متوجه بشم؟
    آنتی ویروس رو سیستم شما نصب هست؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  9. #9
    Junior Member shohreh44 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله انتی ویروس رو سیستمم نصبه.امت موقع نصب تری دی مکس، انتی ویروس رو غیر فعال میکنم.میشه بگین مشکل از کجاست؟ایا حل میشه یا باید ویندوز لب تابمو که ۶۴بیتی و سون هست رو عوض کنم؟

  10. #10
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,141
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shohreh44 نمایش پست ها
    بله انتی ویروس رو سیستمم نصبه.امت موقع نصب تری دی مکس، انتی ویروس رو غیر فعال میکنم.میشه بگین مشکل از کجاست؟ایا حل میشه یا باید ویندوز لب تابمو که ۶۴بیتی و سون هست رو عوض کنم؟
    سلام
    آنتی ویروس نود 32 بر روی سیستم شما نصب است؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  11. #11
    Junior Member shohreh44 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام.بله انتی ویروس نود ۳۲نصبه رو سیستمه.میشه بگین مشکل از کجاست؟من فوری نیاز دارم که برنامه تری دی مکس رونصب کنم

  12. #12
    Administrator PERSIAN BOY is on a distinguished road PERSIAN BOY آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    از پوشه دی وی دی فایل Patch رو پیدا کنید و در مسیر نصب برنامه 3D max کپی کنید . سپس این فایل رو به صورت run as administrator اجرا کنید . ابتدا نرم افزار را اجرا کرده و در مرحله ای که به شما سریال و کد داده است برسید . سپس فایل Patch را به صورت ذکر شده اجرا کرده و گزینه Patch را بزنید . تا موقعی که شما پیغام successful patch را دریافت نکرده اید نمی توانید مراحل بعدی فعالسازی برنامه را انجام دهید و به مشکل خواهید خورد . اگر باز هم پیغامی مشاهده کردین اینجا متن خطا رو وارد کنید .
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالاتی می باشند که در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ای باشد و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قییل معذور است .

  13. #13
    Junior Member nora is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل کرک 3dmax

    من همه اینارو امتحان کردم بازم درست نشد. از کدوم پوشه دی وی دی فایل patch رو پیدا کنیم . خواهش میکنم بهتر راهنمایی کنید من اصلا متوجه نمیشم

  14. #14
    Administrator PERSIAN BOY is on a distinguished road PERSIAN BOY آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    361
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    داخل محتویات دی وی دی فایل Patch را جستجو کنید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالاتی می باشند که در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ای باشد و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قییل معذور است .

  15. #15
    Junior Member soodeh_66 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Feb 2015
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض activeنشدن مکس 2014

    مجددا سلام. قبل از اینکه پاسخ سوال قبلیم رو بگیرم اون مشکل برطرف شد و مکس کامل نصب شد. اما حالا که می خوام اکتیوش کنم activeرو که کلیک می کنم این پیغام رو می ده

    a license error has occurred.contact your technical support representative for assistance.the error code is:110
    خواهشا راهنمایی کنید بدجوری گیر کرده کارام....

  16. #16
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,141
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط soodeh_66 نمایش پست ها
    مجددا سلام. قبل از اینکه پاسخ سوال قبلیم رو بگیرم اون مشکل برطرف شد و مکس کامل نصب شد. اما حالا که می خوام اکتیوش کنم activeرو که کلیک می کنم این پیغام رو می ده

    a license error has occurred.contact your technical support representative for assistance.the error code is:110
    خواهشا راهنمایی کنید بدجوری گیر کرده کارام....
    سلام
    فایل Patch را از دی وی دی کپی کرده و در مسیر نصب بریزید و سپس بر روی آن راست کلیک کرده و Run as administrator را بزنید و بقیه مراحل را انجام دهید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  17. #17
    Junior Member محمد 33 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2016
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    0

    Cool

    نقل قول نوشته اصلی توسط pinsat86 نمایش پست ها
    دقیقا مینویسه
    وقتی patch رو میزنی میگه:
    could not get debug privilege,are you admin?
    بعدشم کد که میدی
    registration-activation errore 0015.111 میده
    اگر هنگام مراحل کرک با این ارور could not get debug privilege are you admin برخورد کردید
    من هم این مشکل رو داشتم
    راه حل
    رفع ارور could not get debug privilege are you admin

    دوستان من خودم هم این مشکل رو داشتم و تغریبا 3 هفته سرگردان بودم و بالاخره تونستم مشکل رو حل کنم مشکل از فعال بودن User Account Control حالت امنیتی ویندوز بود که با غیر فعال کردنش تونستم کیجن برنامه رو راحت انجام بدم در سطرهای زیر غیر فعال کردنش رو گفتم .

    برای اجرا شدن کیجن Autodesk باید پنج تا حرکت رو انجام بدید:
    یک حتما قبل از نصب برنامهNet Ftamework مربوط به ویندوزتان را نصب کنید
    دو) User Account Control و آنتی ویروس حتما باید غیرفعال باشند، حتما
    سه) کیجن را روی دسکتاپ کپی کنید
    چهار) اصلا به اینترنت وصل نباشید
    پنج) فقط وقتی روی Mem Patch کلیک کنید که صفحه وارد کردن اکتیویشن کد باز باشد (همون صفحه ای که 16تا کادر داره)

    غیر فعال کردن User Account Control در ویندوز
    در استارت منو User Account Control را تایپ و سرچ کنید. بعد
    روی گزینه Change User Account Control Settings کلیک کرده و از پنجره باز شده اهرم موجود را به پایین بکشید تا به حد Never notify برسد.
    در نهایت بر روی کلید OK کلیک کرده و کامپیوتر را ری استارت کنید تا تغییرات اعمال شود.
    و بعد عملیات ریجستر را با دقت انجام دهید.


    !!!اگر باز هم مشکلتان حل نشد به این صورت عمل کنید

    اول از همه، شایان ذکر است که شما نمی‌توانید UAC را بطور کامل از طریق Control Panel غیرفعال کنید. اما در بعضی از ویندوزها تنظیم کردن UAC روی پایین ترین گزینه یعنی «Never notify» فقط اعلان‌های آن را بی‌صدا می‌کند و آن را کاملا غیرفعال نمی‌کند و UAC در پس‌زمینه همچنان فعال است.

    غیرفعال کردن کامل UAC از کنترل پنل
    در اینجا غیرفعال کردن کامل UAC در ویندوز را شرح دادیم:
    Local Group Policy Editor را باز کنید، سپس به قسمت زیر بروید:
    Computer Configuration → Windows Settings → Security Settings → Local Policies → Security Options
    دوستان برای سهولت کار Policy را در منو استارت سرچ کنید تا مستقیم به صفحه مورد نظر برسید
    سپس، در قسمت سمت راست، صفحه را به پایین پیمایش (اسکرول) کنید تا به Policy به
    نام «User Account Control: Run all administrators in Admin Approval Mode» برسید. بصورت پیشفرض، این Policy فعال است. روی آن دوبار کلیک کنید و آن را به Disable تغییر دهید.
    سپس
    Group Policy Editor را ببندید و سیستم خود را ریستارت کنید.
    بعد برنامه یا ریجستر را اجرا و انجام دهید
    به همین راحتی. این روش روی ویندوزهای 8، 10 و حتی 7 به خوبی کار می‌کند.

+ پاسخ به موضوع

موضوعات مشابه

  1. مشکل در کرک شدن اتوکد 2014
    توسط imanedraki در انجمن 2014 & AutoCAD 2012 & 2013
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 02-06-2017, 11:05 PM
  2. مشکل در اجرای auto cad 2014
    توسط hesam.tm در انجمن 2014 & AutoCAD 2012 & 2013
    پاسخ ها: 21
    آخرين نوشته: 09-07-2016, 04:05 PM
  3. عدم فعال سازی اتوکد 2014
    توسط mehdipch در انجمن نقشه برداری و نقشه کشی
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 03-15-2014, 01:20 PM
  4. مشکل در اجرای اتوکد2014
    توسط پویا در انجمن 2014 & AutoCAD 2012 & 2013
    پاسخ ها: 11
    آخرين نوشته: 02-04-2014, 04:11 PM
  5. 3ds max 2014
    توسط mahsa-1365 در انجمن 3Ds MAX 2012 & 2013
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 09-24-2013, 06:36 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید