+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: مشکل در اجرای auto cad 2014

  1. #1
    Junior Member hesam.tm is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در اجرای auto cad 2014

    وقتی من اتو کد رو نصب میکنم.میخوام اجرا کنم.ارور میده فایل.hdiگم شده یا نیست.حالا چیکار کنم؟.گرافیک هم اپدیت کردم.بازم نشد.
    ویندوزم 8
    64 بیت

  2. #2
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,041
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    تمامی نرم افزارهای خانواده autodesk را از روی سیستم بطور کامل پاک کنید ، همچنین برای پاک شدن کامل آن از رجیستری، نرم افزاری مانند youruninstaller را نصب کرده و نرم افزارهای شرکت autodesk مانند اتوکد را پاک کرده ، سپس آنتی ویروس ، فایروال ویندوز و UAC را غیر فعال کنید و پس از restart سیستم دوباره اقدام به نصب اتوکد طبق توضیحات کنید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  3. #3
    Junior Member hesam.tm is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ببخشید.من دوباره امتحان کردم نشد.چه کنم؟
    اینم تصویر ارور.نگاه کنید خودتون تو اتو کدتون چنین فایلی رو دارین؟
    http://upload7.ir/viewer.php?file=16...1462898663.png

  4. #4
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,041
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    این خطا از کارت گرافیکه ، درایور کارت گرافیکتون رو جداگانه گرفته و نصب کنید حتی اگر ویندوز 8 درایورتون رو شناخته
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  5. #5
    Junior Member hesam.tm is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    یعنیcdکه به صورت اصلی با کامپیوتر بوده؟ولی توی cdویندوز8 نداره.فقط نصب درایور برایxpو7 داره.
    ویرایش توسط hesam.tm : 10-02-2013 در ساعت 10:27 AM

  6. #6
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,041
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    دی وی دی اتوکد رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید ببینید آیا بازم این مشکل هست یا خیر
    در ضمن سیستمی هم که امتحان میکنید مشخصات ویندوزش رو بگین
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  7. #7
    Junior Member hesam.tm is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من روی سیستم خودم با ویندوز 7 امتحان کردم.ولی بالا اومد.حالا چه باید کرد؟
    این هم مشخصات سیستم.خودم.
    http://upload7.ir/viewer.php?file=84...7941073912.png

  8. #8
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,041
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    این ایراد یا به دلیل ناهماهنگی کارت گرافیک با سیستم می باشد یا به دلیل بودن وجود نرم افزارهای خانواده شرکت autodesk
    اول اینکه درایور کارت گرافیک رو در ویندوز 8، uninstall کنید و درایور کارت گرافیکتون برای ویندوز 8 رو با نرم افزاری مثل driver pack solution نصب کنید و اگر مشکل حل نشد
    اگر نرم افزارهای خانواده شرکت autodesk مثل 3ds max را روی سیستم دارین پاک کنید و با نرم افزارهایی مثل ccleaner و یا youruninstaller اقدام به پاکسازی فایل های باقیمانده نرم افزار در رجیستری کنید ، برنامه را نصب کنید *و البته در هنگام نصب فایر وال و آنتی ویروس و UAC هم غیر فعال کنید*
    اگر باز هم مشکل داشتین احتمالا مجبور به نصب دوباره ویندوز خواهید بود
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  9. #9
    Junior Member MEHDINIT2009 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من کامل نصب کردم و مشکلی که وجود داره اینه که برای اکتیو کردن وقتی روی آیکون اتوکد کلیک می کنم قبل از بالا اوومدن کامل نرم افزار؛ یه پیغام میاد که میگه :
    this program has ess stoppet (یه همچین چیزایی)
    در صورتی که این نرم افزارو روی سیستمای دیگه نصب کردم و مشکلی نداشتن

  10. #10
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    اگر نكات ضروري نصب رو رعايت كرديد پيغام كامل رو بگذاريد.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  11. #11
    Junior Member MEHDINIT2009 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Supporter نمایش پست ها
    سلام
    اگر نكات ضروري نصب رو رعايت كرديد پيغام كامل رو بگذاريد.
    نصب به راحتی انجام شد. ولی برای اکتیو کردن وقتی روی آیکون دبل کلیک میکنم این پیغام میاد
    http://up.iranblog.com/images/98krnumty0ecsh3l97.jpg

  12. #12
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    ديتيل پيغام بگذاريد.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  13. #13
    Junior Member MEHDINIT2009 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

  14. #14
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    مشكل به خاطر استفاده از ie10 هست. اون رو آنيستال كنيد.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  15. #15
    Junior Member GhazalehE is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام من برنامه رو که نصب میکنم مرحله آخر کیگانش رو که میخوام نصب کنم پچش مچ نمیشه این مشکل از چیه؟ 2تا سی دی امتحان کردم اما نشد
    ممنون

  16. #16
    Junior Member GhazalehE is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    Untitled.jpgمیخوام نرم افزار از روی یه سی دی دیگه رو نصب کنم نمیشه تیک اتوکد و فعال کنم

  17. #17
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,041
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    طبق راهنمای نصب عمل کنید ، اگر پچ نمیشه چه پیغامی میده؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  18. #18
    Junior Member pouya.m.h is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    the security system ( softlok license manager ) is not functioning or is improperly installed من این مشکلو دارم چیکار بکنم؟

  19. #19
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,041
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pouya.m.h نمایش پست ها
    the security system ( softlok license manager ) is not functioning or is improperly installed من این مشکلو دارم چیکار بکنم؟
    سلام
    با شماره 88994474 تماس بگیرید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  20. #20
    Junior Member Mostafavi94 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Helper نمایش پست ها
    سلام
    با شماره 88994474 تماس بگیرید
    سلام من اتوکد2014 را نصب کرده ام تمام عملیات قبل از نصب را نیز رعایت کرده ام ولی در اجرای نرم افزار وقتی Activation cod آن را وارد میکنم این پیغام را میدهد که Registration-Activation Error(0015.111

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. اشکال در نصب نرم افزار auto cad 2011 /فوری
    توسط azard در انجمن مجموعه نرم افزارهای مهندسی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 09-10-2016, 12:29 PM
  2. auto cad 2013
    توسط iman_slh در انجمن معماری
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 07-06-2013, 10:29 AM
  3. اشکال در نصب Auto Cad2013
    توسط marzie در انجمن مهندسی مکانیک جامدات1
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 06-25-2013, 11:52 AM
  4. auto cad2012
    توسط ehssan در انجمن AutoCAD 2012
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 05-26-2012, 10:53 AM
  5. آپديت auto cad 2012
    توسط kftre در انجمن AutoCAD 2012
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 02-27-2012, 10:04 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید