+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: اکتیو نشدن پلاگین ادیوس

  1. #1
    Junior Member hamed.h is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    Post اکتیو نشدن پلاگین ادیوس

    سلام
    من ادیوس نسخه ی 6.02 رو از مجموعه ی Edius6+ collections نصب کرده ام و نرم افزار به خوبی کار می کنه.
    ولی مشکل اینه که برای فعال کردن پلاگین های ارائه شده، پس از کپی پیست کردن سریال نامبر در صفحه ی مربوط به فعالسازی، میبینم که گزینه ی manually activate خاموشه و امکان کلیک کردن بر روی آن نیست.
    ویندوزم 7 است. 64 بیتی.
    ممنون از توجهتون.

    (در ضمن عکس صفحه ی مربوط به نرم افزار رو ضمیمه کرده ام)
    تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg plugin.jpg (80.9 کیلو بایت, 9 نمایش)

  2. #2
    Junior Member nimad110 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    من هم همین مشکل را دارم
    البته 1بار active شد به اینترنت که وصل شدم پلاگین ها غیر فعال شد و حالا هر چی پلاگین هارو uninstall و install می کنم بار active نمیشه. هم آنتی ویروس غیر فعال است هم firewall و هم به اینترنت وصل نیستم
    لطفأ کمک کنید

  3. #3
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,974
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamed.h نمایش پست ها
    سلام
    من ادیوس نسخه ی 6.02 رو از مجموعه ی Edius6+ collections نصب کرده ام و نرم افزار به خوبی کار می کنه.
    ولی مشکل اینه که برای فعال کردن پلاگین های ارائه شده، پس از کپی پیست کردن سریال نامبر در صفحه ی مربوط به فعالسازی، میبینم که گزینه ی manually activate خاموشه و امکان کلیک کردن بر روی آن نیست.
    ویندوزم 7 است. 64 بیتی.
    ممنون از توجهتون.

    (در ضمن عکس صفحه ی مربوط به نرم افزار رو ضمیمه کرده ام)


    سلام
    روی یک سیستم دیگر امتحان کنید و نتیجه را گزارش دهید.

  4. #4
    Junior Member hamed.h is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Helper نمایش پست ها
    سلام
    روی یک سیستم دیگر امتحان کنید و نتیجه را گزارش دهید.
    متاسفانه در حال حاضر یک سیستم بیشتر ندارم.
    یعنی اشکال از سیستم است؟؟؟

  5. #5
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,974
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    بله ممکن است اشکال از سیستم باشه. روی برخی از ویندوز های 64 بیتی این مشکل به وجود می آید.

  6. #6
    Junior Member alirj is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض نمییییییییییشه

    آقا من سه تا باکس مونتاژ دارم ولی روی همش همین مشکل هست ؟؟؟؟ چیکار باید کرد خواهشا یکی جواب بدهد

  7. #7
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,974
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    دقت بفرمایید نرم افزار 32 بیتی می باشد و پلاگین های مربوط به 32 بیتی را نصب کنید نه 64 بیتی.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  8. #8
    Junior Member alirj is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    32 بیتی همنصب کردم اتفاقا الا ن یک فیلم مهم دارم که باید تا فردا تحویل بدم یه راهی بزارید بشه این پلا گین ها را نصب کرد هرچی حذف میکنم ونصب می کنم اکتیو فعال نمیشه

  9. #9
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,974
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    چه پیغامی بهتون میده؟ متن دقیق خطا
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  10. #10
    Junior Member alirj is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خطایی نمیده من ابتدا پلاگین ها را نصب کردم وطبق راهنمای کرک دیسک اکتیو کردم ولی الان بعد گذشت یک هفته موقع استفاده از این پلاگین اعلام کرد که باید نسخه اصلی را خریداری کنی ویا اکتیو کنی ولی وقتی سریال را وارد می کنم اکتیو نمیشه حتی از کنترل پنل هم کلیه پلاگیه ها را حذف کردم ودوباره نثب کردم باز همین مشکل طبق عکسی که دوستمون پیوست کرده شما میگید چیکار کنم ؟؟؟

  11. #11
    Junior Member alirj is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    راه حل را پیدا کردم و با برگرداندن تاریخ سیستم به چند روز گذشته مشکل حل شد و اکتیو باز شد ولی اکتیو نمیشه و اسم شرکت روی فیلم هست وهشدار اکتیو کردن را میده

  12. #12
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,974
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    دوستان هیچ مشکلی نداره ، بنده به شخصه با وجود اطمینان از صحیح بودن پلاگین و اکتیویتور ، اقدام به نصب و فعال سازی و همچنین نصب چند پلاگین و اکتیویتور کردم (برای بار صدم) بدون هیچ مشکلی انجام شد ، ولی مشکل دوستان احتمالا ناشی از موارد زیر است :
    - نکات ضروری قبل از نصب (عدم دسترسی به اینترنت ، غیر فعال بودن UAC و آنتی ویروس) را رعایت نکردید.
    - فایل شماره سریال (key gen) را در هنگام در حین نصب بسته و دوباره باز میکنید ، چرا که هنگامی که شما سریال نامبر را وارد میکنید در مرحله ی بعدی اکتیویشن کد مربوط به همان شماره سریال را از شما میخواهد و در صورت مغایرت مشکل ساز می شود. به همین جهت نباید تا انتهای کار (کی جن) را ببندید.
    - مرتبه اول مراحل را اشتباه انجام دادید و یا هر یک از موارد بالا را انجام دادید به همین دلیل در رجیستری ویندوز شما ثبت شده و با هر بار پاک کردن و نصب دوباره آن نه تنها مشکل شما برطرف نمی شود ، بلکه کار سخت تر می شود.
    در مجموع راه حل شما در حال حاضر :1- از نرم افزار های پاک سازی نرم افزار مثل Your Uninstaller استفاده کنید و خود نرم افزار ادیوس و پلاگین های نصب شده را پاک کنید و دوباره طبق راهنما و توضیحاتی که داده شد اقدام به نصب و فعال سازی کنید. 2- اگر مشکل رفع نشد راهی به جز تعویض ویندوز نخواهید داشت چرا که بقایای فایل های آن از سیستم شما پاک نشده.
    موفق و موید باشید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

+ پاسخ به موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید