+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: Abaqus

  1. #1
    Junior Member amirreza91 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض Abaqus

    ba salamo khaste nabashid
    majmue shomare 1 mekanik jamedat ro man tahie kardam
    barnameye abaqus ro nasb kardam
    hamun moghe ham ejra shod
    ama dar dafaAe badi bad az restart kardane kampiuteram barname ejranemishe va ba baz kardane yek panjere meshki in peyghamo b man mide:

    Cannaot connect to licence server system
    the licenceserver manager(lmgrd) has not been started yet
    .....

    peyghame bala kami tulani tare
    man 1bar ham kamel pak kardam dobare nasb kardam vali taghiri nakard
    tamame marahel ham hamuntor k tozih dadin edame dadam dar heine nasb
    lotfan rahnamaE konid mamnun

  2. #2
    Junior Member amirreza91 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    erori ham k mide ine
    system error: 10061

  3. #3
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    فارسی بنویسید

  4. #4
    Junior Member amirreza91 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    میخواستم برنامه آباکیوس رو نصب کنم...مراحلو عین راهنمای نصب ادامه دادم...پس از نصب هم اجرا شد...اما دفعات بعدی
    در یک صفحه مشکی رنگ پیغام زیرو میده:
    Cannaot connect to licence server system
    the licenceserver manager(lmgrd) has not been started yet
    .....

    اسم هرورش هم هست:
    system eror:10061
    لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون.

  5. #5
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    نسخه تحت شبکه نصب کردید؟
    لایسنس رو به چه صورت دادید؟

  6. #6
    Junior Member amirreza91 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله دیگه
    مجموعه شماره 1 مهندسی جامدات روتهیه کردم
    طبق دستورالعمل dvd اول licence رو نصب کردم...بعد دوباره از autorun به صفحه نصب برگشتم و product رو نصب کردم.

  7. #7
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    این پیغام بر روی سیستم سرور و یا کلاینت نمایش داده میشه؟

  8. #8
    Junior Member ABAQ is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام
    بنده می خوام نرم افزار ABAQUS رو روی لپ تاپم نصب کنم. همون اول که Patch رو اجرا می کنم یه پنجره مشکی سریع میاد و میره. به کمک Print Screen پیغامو شکار کردم که به شرح زیره:

    2.BAT
    ACCESS IS DENIED.
    0 FILE(S) COPIED.
    البته چون ادیتور چپ به راسته یخورده موقع تایپ بهم ریخته ولی فکر کنم مشخص باشه.
    بنده تخصص روی جرییات ویندوز ندارم، بی زحمت با جرییات توضیح بدید.

  9. #9
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,278
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    با سلام
    مشخصات ویندوزتون چیه
    نکات ضروری قبل ازنصب رو رعایت میکنید ؟ غیر فعال کردن uac، آنتی ویروس و فایروال ویندوز
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  10. #10
    Junior Member ABAQ is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ویندوز 7. من چیزی رو غیر فعال نکردم. uac چیه و چجوری غیر فعال میشه؟ اگر اینا رو غیر فعال کنم ممکن نیست مشکلی پیش بیاد؟

  11. #11
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,278
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    دوست عزیز
    بعد از زدن patch وقتی که صفحه مشکی خیلی کوتاه ظاهر میشود ، بعد از آن باید ادامه مراحل نصب رو طبق توضیحات انجام بدین، اما...
    اما با پیغامی که نمایش داده شده در صورت ادامه مراحل به مشکل برخورد خواهید کرد چون نتونسته فایل ها رو کپی کنه و این ایراد دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، مثل اینکه شما چند بار پشت یر هم دکمه patch رو فشار داده باشین و یا تنظیمات درایو ویندوزتون عوض شده باشه ، در هر صورت اگر تنها patch رو زدین و نرم افزار رو نصب نکردین مراحل زیر رو انجام بدین و نتیجش رو اعلام کنین
    1- اگر آنتی ویروس دارین حتما اونو غیر فعال کنید و مطمئن شوید کامل از کار افتاده و اگر نیاز به راهنمایی داشتین به این لینک مراجعه کنید .
    2- غیر فعال کردن UAC ، مراجعه کنید به نکات ضروری قبل از نصب و قسمت غیر فعال کردن UAC رو مطالعه کنید و
    3- داخل درایو ویندوزتون (معمولا درایو C) سعی کنید یک فایل متنی بسازید و ذخیره کنید با برنامه هایی مثل notepad اگر فایل ذخیره شد و مشکلی نبود مراحل بعدی رو ادامه بدین
    4- در درایو C فایل abaqus610.dat را پاک کنید ، منوی استارت رو باز کنید پایین سرچ کنید عبارت %temp% و با زدن کلید اینتر ، تمامی فایل ها را انتخاب کنید(Ctrl+A) و Shift +Del رو بزنید تا فایل ها از سطل آشغال هم پاک شود که احتمالا تعدادی فایل پاک نمیشود فقط هر بار Skip بزنید و فایل های باقیمانده مهم نیست.
    5- در اتوران سی دی دوباره بر روی patch کلیک کنید و چند لحظه صبر کنید تا کارش انجام شود (ظاهر شدن لحظه ای صفحه مشکی) و سپس ادامه مراحل رو طبق راهنمای کرک انجام بدین.
    6- در حین نصب در پنجره Hostname نام نوشته شده در کادر که اسم کامپیوترتان است تغییر ندهید* و همچنین در حین نصب با مواجهه پنجره زیر در صورت مبهم بودن راهنما به صورت زیر عمل نمایید و فایل های مشخص شده را در دو کادر مربوطه طبق عکس آدرس دهی کنید.
    C:\SIMULIA\License\lmgrd.exe
    C:\abaqus610.dat
    Untitled.jpg
    کادر سوم همنیازی به پر کردن نیست و با زدن دکمه Save Service ادامه مراحل را طبق راهنما دنبال کنید.
    موفق باشین
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  12. #12
    Junior Member Hadi712 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Feb 2018
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض ارور نرم افزار اباکوس

    سلام
    من امروز نرم افزار اباکوس طبق دستور العمل خوده کمپانی نصب کردم
    ولی وقتی برنامه باز میشه پنجره سیاهی باز میشه با این محتوا :
    Abaqus license manager checked out the following license(s):
    "viewer" release 6.17 from localhost
    < licenses remain available 1023 out of 1034>
    >

    چکار باید کنم؟

  13. #13
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,278
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام لطفن ورژن آباکوس و ویندوزی که دارید روش نصب می کنید رو برام بنویسید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  14. #14
    Junior Member mahjoob is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Apr 2018
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    من ورژن آباکوس 2016 رو میخواستم نصب کنم {ویندوز ۱۰} قبل از نصب هم آنتی ویروس و فایروال و UAC غیر فعال کردم مراحل طبق دستور العمل پیش رفتم فقط در مرحله نصب SIMULIA-ABAQUS در قسمتی که در خواست LISENSE میکنه وقتی عبارت 27011@localhost را مینویسم خطا می ده و میگه
    Unable to validate FLEXnet server 27011@localhost 27011@localhost
    QueryServer.pl Exited with return code 1
    StdOut:
    ج باید کنم؟ ممنون
    ویرایش توسط mahjoob : 04-27-2018 در ساعت 09:56 PM

  15. #15
    Junior Member sawin is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    May 2018
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام نرم افزار آباکوس نصب کردم ولی موقع باز شدن نرم افزار یه پنجره log on station میاد که user id , password داره چی باید بزنم داخل پک نرم افزار هیچی نداره

+ پاسخ به موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید