+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: مشکل در هنگام نصب3d maxبروی ویندوز 8

  1. #1
    Junior Member jamshidian is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در هنگام نصب3d maxبروی ویندوز 8

    باسلام
    من برای نصب 3d max روی ویندوز 8 مشکل دارم وقتی که شروع به نصب کردن میکنم موقع install این ارور رو میده

    unable to find dsetup.dll
    مشکل چیه ؟خواهش میکنم کمک کنید

  2. #2
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    این محصول بر روی ویندوز 8 پشتیبانی نمیشه. تنها روی ویندوز هایی که در اتوران نوشته شده می تونید برنامه رو نصب کنید.

  3. #3
    Junior Member sonia is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    salam
    man 3d max 2013 ro roye windows 8 nasb kardam vali patch ro baz nemikone
    too ghesmate autorun esh ham neveshte ke mishe roo win 8 nasb kard
    har bar ke roo patch click mikonam in error ha mide
    :
    access violation at 0x004708E2 (tried to write to0X004708E2), program terminated
    hatta ye baram raftam too poosheye barname rast click o run as admin o zadam vali baz hamin eror ro dad

  4. #4
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    فارسی بنویسید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  5. #5
    Junior Member sonia is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    من مشکل کرک تری دی مکس2013 رو دارم و وقتی پچ رو می زنم این ارور رو میده:

    access violation at 0x004708E2 (tried to write to0X004708E2), program terminated
    حتی موقعی که روی پچ راست کلیک کردم و ..run as admin رو زدم همین ارور و میده
    لطفا کمکم کنید من خیلی به این برنامه احتیاج دارم
    کرک برنامه رو از نت هم دانلود کردم همین ارور رو داد
    من اتوکد رو نصب و اکتیو کردم با اون مشکلی ندارم ولی این برنامه اصلا اکتیو نمیشه

  6. #6
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    با سلام
    نکات ضروری قبل از نصب رو انجام دادین؟ غیر فعال کردن آنتی ویروس ، فایروال و UAC و سپس فایل پچ رو بصورت run as administrator اجرا کنید.
    و دقت کنید که نسبت به 32 بیت یا 64 بیت بودن ویندوزتون پچ رو انتخاب کنید
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  7. #7
    Junior Member sonia is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله همه انتی ویروس و user account control و فایروال رو عیر فعال کردم
    همه اینارو میدونم
    چون به دفعات این برنامه رو نصب کردم و مشکلی نداشتم
    اما ایندفعه اصلا اکتیو نمیشه

  8. #8
    Junior Member sonia is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    در واقع پچ باز نمی شه . باز کردنی ارور میده

  9. #9
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    ممکن سرویس هایی بر روی سیستم شما در حال اجرا باشد که اجازه پچ کردن نمی دهد ، در منوی start تایپ کنید msconfig و روی آیکون آن کلیک کنید بعد در پنجره system configuration در تب general گزینه Selective startup را فعال کرده و تیک دو زیر گزینه آن Load system services و Load startup item را بردارید و ok را بزنید پیغام ریستارت سیستم رو تایید کنید تا سیستم دوباره راه اندازی شود بعد از بالا آمدن ویندوز سرویس ها غیر فعال است حال اقدام به اجرای patch کنید و بعد از patch کردن دوباره در منوی استارت تایپ کنید msconfig در تب general این گزینه Normal startup را تیک بزنید تا سرویس ها به حالت نرمال باز گردد.
    اگر بعد از غیر فعال کردن سرویس ها باز هم مشکل داشتین 3dmax را باید پاک کنید و با نرم افزاری مثل Iobit uninstaller سیستم را از باقیمانده فایلهای 3dmax خالی کنید و سپس با نرم افزار CCleaner اقدام به پاکسازی رجیستری و ترمیم آن کنید و دوباره 3dmax را نصب کرده و سپس مرحله اول را جهت ازکار انداختن سرویس ها و پچ کردن و دوباره راه اندازی سرویس ها انجام دهید.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  10. #10
    Junior Member hosssein is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    Angry مشکل نصب 3d max 2014 روی ویندوز 8

    حالا که روی ویندوز 8 نصب نمیشه چکار کنیم ؟؟؟؟؟ پشت پاکتش نوشته برای ویندوز که شامل ویندوز 8 هم هست غیر از این هم حساب کنیم ویندوز 8 خیلی وقت هست که به صورت رسمی وارد بازار شده چرا پشتیبانی نمیکنه

  11. #11
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    در حالت عادی مشکلی درخصوص نصب روی ویندوز 8 وجود ندارد.
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  12. #12
    Junior Member mohammad051 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    من لپ تاپم 64 بیت هست
    ویندوز 8.1
    نسخه 64 بیتی نصب نمیشه
    اما 32 بیتی رو راحت نصب میکنم
    لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واسه نصب 64 بیتی چکار کنم؟

  13. #13
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad051 نمایش پست ها
    سلام
    من لپ تاپم 64 بیت هست
    ویندوز 8.1
    نسخه 64 بیتی نصب نمیشه
    اما 32 بیتی رو راحت نصب میکنم
    لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واسه نصب 64 بیتی چکار کنم؟
    سلام
    چه پیغامی می دهد؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

  14. #14
    Junior Member mohammad051 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    setup faild
    اصلا نصب نمیشه
    جلو آیکن هایی که باید نصب بشه ضربدر میرنه

  15. #15
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad051 نمایش پست ها
    setup faild
    اصلا نصب نمیشه
    جلو آیکن هایی که باید نصب بشه ضربدر میرنه
    آنتی ویروس و uac ویندوز را غیر فعال کرده اید؟
    گروه پشتیبانی فقط پاسخگوی سوالات ، در زمینه اشکال در نصب و یا فعالسازی برنامه ها ست و از پاسخگویی به سوالاتی مثل روش کار با نرم افزار و یا مواردی از این قبیل معذور می باشد.

+ پاسخ به موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید