+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 20 , از مجموع 21

موضوع: Sscnc

  1. #1
    Junior Member avamin is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض Sscnc

    با سلام به دوستان
    sscnc كركش كار نميكنه

  2. #2
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    منظورتون چیه از اینکه میگید کرکش کار نمیکنه؟
    دقیقاً چه مشکلی پیش میاد؟
    قبل از انجام کرک آنتی ویروستون رو غیرفعال کنید.
    اینترنت رو قطع کنید.
    uac رو هم غیرفعال کنید.
    http://npshop.net/forms/support.aspx?cat=54#q37

  3. #3
    Junior Member akr.shakori is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل نصبSscncوفعال نشدنRun , سریال نرم افزار

    سلام
    من بااین که راههایی رو که گفته بودید کلا رفتم یعنی انتی ویروس رو خاموش کردم و uacرو هم غیر فعال کردم.اما متاسفانه همون خطای قبلی رو میده و اصلا نه Runمیشه نه سیریالش بالا میاد.لطفا راهنمایی کنید خیلی لازمش دارم.خطایی که میده اینه
    :Runtime Erro!
    program...am file/nanjing swan soft/sscnc/fanucoit/sscnce.exe
    abnormal program termination
    ویرایش توسط akr.shakori : 01-20-2013 در ساعت 08:31 AM

  4. #4
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    مشکل شما در نصب برنامه است یا در کرک برنامه؟
    این پیغام که گفتید موقع نصب پیش میاد؟
    توضیحاتتون کافی نیست.

  5. #5
    Junior Member akr.shakori is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    نه نصبش مشکلی نیست کامل نصب میشه مراحل اجرای سریالش که بایدنرم افزار رو ران کنیم و سریالشو بدیم مشکل هست این خطارو میده . ممنون میشم دلیلشو بهم بگید

  6. #6
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    رجیستری رو پاک کنید و دوباره پچ رو انجام بدید.

  7. #7
    Junior Member akr.shakori is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اگه امکانش هس بیشتر توضیح بدید؟

  8. #8
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    مشخصات سیستم و ویندوزتون رو بفرمایید؟ سیستمتون 32 بیتی هست یا 64 بیتی؟

  9. #9
    Junior Member akr.shakori is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    32بیتی هستwindows Xp service pack3
    intel(R) pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
    3.00GHz,256MB of Ramعکس.JPGuntitled.JPG
    البته نمیدونم چرا دیگه خطارو نداد اما باز از اتوران کع عکسشم هست سریالش که کلیک میکنم تاریجستری بگیرم نه بالا میاد نه هیچی پیغامی هم نمیده لطفا راهنمایی کنید خیلی الافم کرده

  10. #10
    Junior Member akr.shakori is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام لطفا راهنمایی کنید.جوابمو ندادید من تا حالا نتونستم نرم افزارو اجرا کنم و سریالشو بدم.چون سریالاش از اتوران فعال نمیشه چیکار کنم؟
    لطفا عکس هارو نگاه کنید مشخصات سیستمم و مراحل ریجستشو نشون دادم.
    ویرایش توسط akr.shakori : 01-25-2013 در ساعت 03:56 PM

  11. #11
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    باید آنتی ویروستون رو غیرفعال کنید. تا زمانی که آنتی ویروستون فعال باشه اجازه نمیده تا سریال اجرا بشه.
    لینک زیر راهنمای غیرفعال کردن موقت آنتی ویروس هاست. با توجه به آنتی ویروسی که بر روی سیستمتون نصب دارید اون رو ابتدا غیرفعال کنید:
    http://npshop.net/forms/support.aspx?cat=55

  12. #12
    Junior Member akr.shakori is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام ممنون از راهنماییتون اما من اصلا رو سیستمم آنتی ویروس نصب نکردم فقط یکUSB disk securityکه اونم موقع نصبQuit میزنم و غیر فعال میشه وحتی firewell ,ویندوز رو هم offمیکنم یعنی من مطمینم سریالش کار نمیکنه.باز شما خودتوت این نرم افزارو امتحان کنید ببینید نرم افزار سبکی هس.من منتظر راهنمایی شما هستم ممنون

  13. #13
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    بنده این برنامه رو تست کردم و مشکلی نداشته. USB disk security رو کامل uninstall کنید و دوباره امتحان کنید. بر روی سیستمتون برنامه ای نصبه که اجازه اجرا شدن سريال رو نمیده. همین طور میتونید از داخل خود دی وی دی سريال رو اجرا کنید و نه از اتوران.

  14. #14
    Junior Member akr.shakori is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    0

    Unhappy

    سلام با این کهUSB disk security رو کامل uninstall کردم اما باز سریالش فعال نمیشه. اگه امکانش هس شما فایل سیالشرو برام بزارید احتمال میدم تو رایت شاید مشکلی پیش اومده واقعیتش خسته شدم از بس اومدم اینجا یک مجموعه خریدیم گفتیم کرکهاش مشکلی نداشته باشه اما متاسفانه اون نرم افزاری که ما بیشتر لازمش داریم مشکل داره.

  15. #15
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    من براتون میتونم همون Keygen ای که در دی وی دی هست رو بفرستم. ایمیلتون رو بفرمایید.

  16. #16
    Junior Member akr.shakori is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    akr.shakori@yahoo.com
    دستتون درد نکنه

  17. #17
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    فرستاده شد.

  18. #18
    Junior Member akr.shakori is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    [QUOTE=Helper;26043]فرستاده شد.[/QUسلام
    ممون اما فکر کنم انتی ویروستون فعال بوده چون فایل زیپ خالی بود

  19. #19
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,983
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    فایل زیپ شده خالی نیست. سیستم شما برنامه ای روش نصبه که پچ رو پاک میکنه.
    روی یک سیستم دیگه امتحان کنید.

  20. #20
    Junior Member علیرضا* is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    برادر من ی مشکلی تو کار با نرم افزار sscnc دارم تو قسمت تراش زیمنس 840d با دادن کد G54 , نوشتن برنامه صفر ماشین به صفر قطعه منتقل نمیشه و تو هوا میزنه
    ممنون میشم کمکم کنید.

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید