به انجمن خوش آمدید
+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 20 , از مجموع 23
  1. #1
    Junior Member 522 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    Post مشکل نصب در اتوکد 2012

    برای لب تاب 64Bti
    1*حداقل سخت افزار مانند cpu گرافیک رم برای اتوکد 2012چیست؟
    2*چرا بعد از نصب روی لب تاب هم اتو کد وهم 3D MAX برای اکتیو کردن کادر سفید و بدون متن است؟بعد از مرحله:
    3 .دراین پنجرهگزینهI have read …رافعال کرده وبر رویContinueکلیککنید.
    برای کا مپیوتر 32Bti
    3*
    چرا هر دو نرم افزار2012 اتوکد و تردی 32Bti بعد از شروع نصب در اخرکنار گزینه ها ی نصبضربدر قرمزمیزنه و نصبنیکنه؟
    کمک کنید لطفا

  2. #2
    Administrator PERSIAN BOY is on a distinguished road PERSIAN BOY آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    359
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سخت افزار مورد نیاز برای نصب اتوکد 2012 :
    AutoCAD 2012 32-bit
    • Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium (compare Windows 7 versions); Microsoft® Windows Vista® Enterprise, Business, Ultimate, or Home Premium (SP2 or later) (compare Windows Vista versions); or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later)
    • For Windows Vista or Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology; for Windows XP: Intel Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 technology
    • 2 GB RAM
    • 2 GB free disk space for installation
    • 1,024 x 768 display resolution with true color
    • Microsoft® Internet Explorer® 7.0 or later
    • Install from download or DVD
    AutoCAD 2012 64-bit
    • Microsoft Windows 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium (compare Windows 7 versions); Microsoft Windows Vista Enterprise, Business, Ultimate, or Home Premium (SP2 or later) (compare Windows Vista versions); or Microsoft Windows XP Professional (SP2 or later)
    • AMD Athlon 64 with SSE2 technology, AMD Opteron® processor with SSE2 technology, Intel® Xeon® processor with Intel EM64T support and SSE2 technology, or Intel Pentium 4 with Intel EM64T support and SSE2 technology
    • 2 GB RAM
    • 2 GB free space for installation
    • 1,024 x 768 display resolution with true color
    • Microsoft® Internet Explorer® 7.0 or later
    • Install from download or DVD
    هنگام اکتیو کردن برنامه به اینترنت دسترسی نداشته باشید و اتصال به اینترنت را قطع کنید
    عکسی از صفحه ای که با این خطا مواجه می شوید قرار دهید

  3. #3
    Junior Member 522 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    3.jpg2.jpg1.jpg



    این هم تصاویر مشکل نصب اتوکد 2012 که اکتیو نمیشه ؟. البته تر دی مکس هم نصب کردم باز همین پیغام امد.!!!!!

    روی کامپیوتر هم بعد از شروع به نصب کنار گزینه ها ی نصب اتو کد علامت ضربدر قرمز میزنه وگزینه فینیش ؟؟؟؟
    لب تاب win 7
    کامپیوترwin xp میباشد. قبلا هر دو ورژن قبلی نرم افزار ها 2011بود که با یور یونیستال پاک شد.
    اگه پاسخ میدید کامل باشه همراه با چگونگی رفع مشکل بصورت گام به گام
    .کمک کنید لطفا
    ویرایش توسط 522 : 05-25-2011 در ساعت 07:37 PM

  4. #4
    Administrator PERSIAN BOY is on a distinguished road PERSIAN BOY آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    359
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    اون چیزی که خیلی سخت تو عکس مشخصه اینه که نرم افزار شما هنوز فعال نشده . شما روش کرک رو به درستی انجام ندادین .یه بار دیگه مراحل روش کرک رو انجام بدین . اگه باز هم موفق نشدین با شرکت تماس بگیرین تا راهنماییتون کنم

    http://www.npsoft.ir/showthread.php?...شنهادات

  5. #5
    Junior Member 522 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درسته کرک را نمیتونه بالا بیاره !!!
    درنتیجه نمیتونم ریجستریش کنم تا نرم افزار اتوکد یا تردی 2012 را نصب کنم.

  6. #6
    Administrator PERSIAN BOY is on a distinguished road PERSIAN BOY آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    359
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    این مشکل فقط می تونه به 2 دلیل باشه .
    1- مشکل در ویندوز و رجیستری شما
    2- ویروسی بودن سیستم شما
    برای اینکه مطمئن بشین مشکل از سیستم شما هست یا خیر ، می تونید محصول رو روی یه سیستم دیگه یا یه ویندوز دیگه نصب و اجرا کنید . باز هم مشکل داشتید پست بزارین تا پیگیری کنم .

  7. #7
    Junior Member cati is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام .در نصب برنامه 3 تا سریال داره هر کدومو میزنم نمیشه زمان اکتیو کردن خطای سریال میزنه چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    Junior Member behnam.attaei is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بنظر من شما بايستي در ابتدا اطمينان حاصل كني كه اتوكد شما حتما بايستي 64 بيتي باشه و نمي توني روي ويندوز 64 بيتي اتوكد 32 بيتي نصب كني ؟!
    در ثاني لطفا بگو لپ تاپت چيه و چه مشخصاتي داره ؟ در ضمن ما لپ تاپ 64 بيتي نداريم بلكه ويندوز 64 بيتي داريم ، عزيزم!


    درمورد 3دي مكس هم همين ماجرا وجود دارد : دقت كن !

    3D max 32 bit >>>>> windows 32 bit نصب مي شود
    3D max 64 bit >>>>> windows 64 bit نصب مي شود

    auto cad 32 bit >>>> windows 32 bit نصب مي شود
    auto cad 64 bit >>>> windows 64 bit نصب مي شود
    ویرایش توسط behnam.attaei : 08-18-2011 در ساعت 02:27 AM

  9. #9
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,265
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط cati نمایش پست ها
    سلام .در نصب برنامه 3 تا سریال داره هر کدومو میزنم نمیشه زمان اکتیو کردن خطای سریال میزنه چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام شما روش کرک کردن رو درست مطالعه کنید و سریال رو صحیح وارد کنید هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد. اگه مشکلتون حل نشد با پشتیبانی تماس بگیرید.

  10. #10
    Junior Member manutd666 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    unhandled access violation writing 0x0000 exception
    من 64 بیت رو که نصب میکنم میاد رو دسکتاپ بعد که میزنم اکسشو که فعال کنم این ارورو میده unhandled access violation writing 0x0000 exception

  11. #11
    Administrator PERSIAN BOY is on a distinguished road PERSIAN BOY آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    359
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    لطفا مشخصات سیستم و ویندوز خودتون رو بگین

  12. #12
    Junior Member sawe is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    salam manam meslebaghie moshkel dar ghesmate active barname daram hamash eror inke code dorost nist mide khaheshan komakam konid
    ویرایش توسط sawe : 12-28-2011 در ساعت 01:52 PM

  13. #13
    Junior Member aminhashemi1985 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    من روتد نصب رو کامل انجام دادم اما بعد از وارد کردن activation code در آن قسمت که i have an activation code که 16 قسمت دارد، من بجای 55 کارکتر دارم که وارد کنم در واقع خانة آخر خالی می ماند و خانة یکی مانده به آخر هم یک کارکتر کم دارد.وقتی کد را وارد میکنم این error را میدهد Registration-Activation Error (0015.111)
    [IMG]file:///C:/Program%20Files/Common%20Files/Autodesk%20Shared/AdLM/R4/en-US/Webdepot/RTError.gif[/IMG]There is a problem with the activation code that you entered. Click one of the following links.
    عکس آن را نیز میگذارم
    لطفا راهنمایی کنید

    Capture.jpg

  14. #14
    Junior Member aminhashemi1985 is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اینکه اینجا نوشته با پشتیبان تماس بگیرید باید با کجا تماس بگیریم؟ منظورتون همین سایت هست یا شماره تماسی هم دارین ؟ میشه شماره تماس پشتیبان و بدین ؟

  15. #15
    Administrator Supporter is on a distinguished road Supporter آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    تمامی خانه ها بغیر از 2 تای آخر باید حاوی 4 کاراکتر
    خانه آخر خالی
    خانه یکی مانده به آخر یک کاراکتر داشته باشد
    ار کپی و پیست استفاده نکنید و کاراکترهای سریال رو به صورت دستی وارد کنید
    شماره پشتیبانی
    88994474-5

  16. #16
    Junior Member sokot is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام به همه
    من ویندوز7 ultimate نصب کردم64 بیتی
    رو لب تاب Asus n53
    Cpu: inetl core i7
    Ram:4 gig
    کارت گرافیکی 2 گیگ.
    بعد نصب acad2012 شرکت شما که کامل نصب میشه بدون هیچ مشکلی.
    وقتی اجرا میکنم میرم تو محیط دوبعدی.
    بعد از حدود 40ثانیه کامل صفحه اش قفل میشه و پیغام (Not responsing)میده.
    خواهشا بگین چه باید کرد
    البته بگم acad2010 نصب کردم اینطوری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. #17
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,265
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    برنامه رو کرک کردید؟

  18. #18
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,265
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    برنامه رو درست کرک کردید؟

  19. #19
    Junior Member ooraman is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    من حدود 2-3 ماه پیش نرم افزار و نصب کردم و استفاده کردم مشکلی هم نداشت البته چند بار وقتی داشتم سه بعدی کار میکردم کنترل نرم افزار خارج میشد مثلا کلیک موس دائم این طرف و اونطرف میپرید و نمیشد کار کرد

    به خاطر یه مشکلی که پیش اومده بود مجبور شدم ویندوز و عوض کنم بعد از عوض شدن ویندوز مشکل نرم افزار ظاهرا حل شد.ولی از دیروز دوباره همون مشکل پیش اومده دائم کلیک موس جا به جا میشه و نمیذاره کار کنم .

    علاوه بر این یه مشکل دیگه هم دارم .....وقتی دیدم نمیتونم کار کنم نرم افزار و آن اینستال کردم که دوباره نصب کنم حالا نصبش کردم ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم به جای اینکه

    بیاد که بتونم کرک و فعال بکنم نرم افزار اجرا میشه و صفحه اتوکد بالا میاد Activate

  20. #20
    Administrator Helper is on a distinguished road
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    1,265
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    سلام
    در مورد موس مشکل از برنامه نیست.
    با برنامه your uninstaller این برنامه رو کامل از سیستمتون پاک و uninstall کنید و بعد دوباره برنامه رو نصب و دقیقاً طبق راهنمای کرک عمل کنید.


 
+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
اکنون ساعت 01:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.