PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نصب Matlab r2016 در ویندوز 7 ، 32 بیتی



shirin_1462
07-18-2016, 01:56 AM
سلام

من matlab r2016a خریدم ولی موقع نصب میزنه رو سیستم شما نصب نمیشه و ارور همین 64 بیتی بودن رو میگیره.

من ویندوزم 32 بیتی هستش ، الان تو سایت دیدم ورژن matlab 2015 هم که نوین پندار میفروشه فقط 64 بیتی داره !!!

حالا من چجوری میتونم رو همین ویندوز 32 بیتی نصبش کنم؟ وقت عوض کردن ویندوز رو ندارم، حوصله اش رو هم ندارم.

چرا فایل نصب 32 بیتی رو نذاشتین داخل سی دی هاتون . ملت رو سر کار گذاشتینا

shirin_1462
07-18-2016, 10:59 AM
خودم تماس گرفتم با پشتیبانی ، گفتن امکان پذیر نیست که نسخه 64 بیتی رو ، روی ویندوز 32 بیتی نصب کنید!
گفتم خوب نسخه های پایین تر نسخه 32 بیتی از متلب دارین که برم جایی که خریدم عوض کنن؟
میگن نه !!!!!

میگن خوب الان من 14000 تومن پول دادم چیکار کنم؟ میگن یه ویندوز 64 بیتی بریز ! یا اینکه لینک یه سایت میدیم برین نسخه 32 بیتی متلب رو دانلود کنین فقط یه خرده طول میکشه !!


انگار من خودم نمیتونستم از اول برم دانلود کنم (مشکل سر وقتیه که ندارم ) و اینقدر داستان نداشته باشم. اشتباه کردم از نوین پندار خریدم ، اگه از گردو میخریدم ، خیلی راحت میرفتم با نسخه 2015 عوض میکردم ، اونا همه ورژن هاشون 32 بیتی هم داره. تازه ارزون تر هم هست.

حالا باید برم 12 تومن هم پول بدم یه ویندوز 64 بیتی بخرم !!!!


واقعا که شاهکاره این نوین پندار

Helper
07-19-2016, 07:20 AM
خودم تماس گرفتم با پشتیبانی ، گفتن امکان پذیر نیست که نسخه 64 بیتی رو ، روی ویندوز 32 بیتی نصب کنید!
گفتم خوب نسخه های پایین تر نسخه 32 بیتی از متلب دارین که برم جایی که خریدم عوض کنن؟
میگن نه !!!!!

میگن خوب الان من 14000 تومن پول دادم چیکار کنم؟ میگن یه ویندوز 64 بیتی بریز ! یا اینکه لینک یه سایت میدیم برین نسخه 32 بیتی متلب رو دانلود کنین فقط یه خرده طول میکشه !!


انگار من خودم نمیتونستم از اول برم دانلود کنم (مشکل سر وقتیه که ندارم ) و اینقدر داستان نداشته باشم. اشتباه کردم از نوین پندار خریدم ، اگه از گردو میخریدم ، خیلی راحت میرفتم با نسخه 2015 عوض میکردم ، اونا همه ورژن هاشون 32 بیتی هم داره. تازه ارزون تر هم هست.

حالا باید برم 12 تومن هم پول بدم یه ویندوز 64 بیتی بخرم !!!!


واقعا که شاهکاره این نوین پندار

روی محصول ما نوشته 64 بیتی.خب نباید میخریدین.وقتی نوشته شده 64 بیت ینی فقط بر روی سیستم 64 بیت نصب شود.