PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا راهنمایی فرمایید.



Hadisomran
10-23-2013, 11:06 AM
سلام و خسته نباشید.
منم مثل بعضی از دوستان مشکل کرک کردن دارم.منم دفعه اول بدون مشکل وارد میشه از دفعه بعد error
میده.اتوکدم قبلا روی این سیستم نصب نکردم و از این سی دی هم با این مشکلی که داره استفاده نکردم.
request:QG0A 5AQF Z76D 4TWH Q0KR 4S5C UK49 4QCZ
وارد میکنم.
activation:HQNZH4LFPGRF514ULF7G1Z2AZXGNCRJ7PP18FFW NKR326HY4HEE576CZ
هم میزنم اما این پیغامو میده.

error:(0015.111)

ther is porblem with the activation code that you entered.clik one of the following like.
try again contat autodesk.
یک مشکل وجود دارد با کد فعال سازی که به شما وارد شده است.
یکی از موارد زیر انتخاب کنید.
دوباره سعی کنید با دریافت رمز عبور متصل شوید.
10 بار بیشتر امتحان کردم نمیشه.
لطفا..........

Helper
10-23-2013, 04:03 PM
با سلام
قبلا روی سیستم شما نسخه ای از اتوکد یا برنامه های شرکت Autodesk مثل 3D max و یا ... نصب بوده است ؟
احتمالا به خاطر تداخل در فایل ها و رجیستری برنامه ها می باشد . که بهتر است با کمک برنامه هایی که در قسمت نکات ضروری نصب برنامه ها (http://www.npsoft.ir/forumdisplay.php?f=98) توضیح داده شده ، برنامه ها رو کامل پاک و سپس رجیستری ویندوز رو اسکن و در نهایت مجدد برنامه رو نصب نمایید.(توجه شود با برنامه های معرفی شده از Iobit Uninstaller یا youruninstaller جهت پاککردن کامل نرم افزار و از ccleaner جهت ترمیم و اصلاح رجیستری

Hadisomran
10-24-2013, 10:16 PM
Activation Entry Error

http://www.npsoft.ir/leftsash.gif
Product: AutoCAD 2011 Serial number: 666-69696969 Product key: 001C1 Registration-Activation Error (0015.111)

http://www.npsoft.ir/RTError.gif There is a problem with the activation code that you entered. Click one of the following links. Try again (http://www.npsoft.ir/RTBeginReg.html?p=C%3A%5CUsers%5CANZANW%7E1%5CAppD ata%5CLocal%5CTemp%5CRT.Hp3252%5C)
Contact Autodesk (http://www.npsoft.ir/RTContactAutodesk.html?p=C%3A%5CUsers%5CANZANW%7E1 %5CAppData%5CLocal%5CTemp%5CRT.Hp3252%5C)

Hadisomran
10-24-2013, 10:22 PM
سلام.من قبلا نوشته بودم.که قبلا نصب نکرده بودم که نیازی پاک کردن دوباره برنامه باشد.
آنتی ویروس را نیز موقت قطع کردم.و اینرنت هم قطع کردم.
درست نشد.
من با توجه به رشته تحصیلیم نیاز ضروری به autocad دارم.
لطفا

Hadisomran
10-24-2013, 10:29 PM
نرم افزار و از ccleaner جهت ترمیم و اصلاح رجیستری:
من با این نرم افزار پاک سازی رجیستری و تعمیر کرک ها ومشکلات انجام دادم.

Helper
10-26-2013, 10:09 AM
با سلام
توضیح داده شد که یا قبلا نصب بوده و یا به دلیل تداخل در فایل ها و رجیستری برنامه ها می باشد ، که ممکن است در حین نصب این مشکل بوجود آمده باشد و کرک به درستی انجام نشده پس شما لطف بفرمایید اتوکد رو با نرم افزاری مثل Iobituninstaller و یا youruninstaller که در بالا توضیح داده شد کاملا پاک بفرمایید (نه فقط ازکنترل پنل) و دوباره نصب کنید طبق مراحل ، موفق باشین