PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب برنامه



mina_hz
08-17-2013, 11:16 PM
سلام من max 12 داشتم و برای نصب max 14 ، اون رو uninstall کردم ولی 14 رو نمیتونم دیگه نصب کنم. یعنی یه اروری میده که اصلا نمیدونم یعنی چی و مشکل کجاست.
این ارورو اخر مرحله setup میده. عکس ارورو اتچ کردم. ممنون میشم کمکم کنید.

Helper
08-19-2013, 09:56 AM
سلام
با برنامه Ccleaner ، به طور کامل تمامی نسخه های 3D max را از روی ویندوز خود Uninstall کرده و رجیستری آن را نیز به طور کامل پاک کنید. یک بار ویندوزتان را ری استارت کنید و دوباره برنامه را نصب کنید.

mina_hz
08-20-2013, 07:55 PM
ممنون از راهنماییتون، این کارهارو انجام دادم ولی باز هم همون ارور سابقو میده :( کار دیگه ای نمیشه کرد؟
آیا نیازه که ویندوزمو عوض کنم؟ (چون ویندوزم 7 home premium اورجیناله نمیخوام عوضش کنم)

amirhossein3835
08-22-2013, 01:32 PM
سلام من max2014 رو نصب کردم اما برای فعال سازیش وقتی روی patch میرم و گزینه ی patch رو میزنم eror میده و میگه
could not get debug privilege! are you admin?
وقتی هم که ok میکنم و کد رو وارد میکنم یه کد میده که وقتی تو برنامه میذارم ارور میده و اکتیو نمیشه. خواهشا راهنماییم کنید. واجبه.ممنون

Helper
08-24-2013, 10:45 AM
ممنون از راهنماییتون، این کارهارو انجام دادم ولی باز هم همون ارور سابقو میده :( کار دیگه ای نمیشه کرد؟
آیا نیازه که ویندوزمو عوض کنم؟ (چون ویندوزم 7 home premium اورجیناله نمیخوام عوضش کنم)

,ویندوز 7 ultimate را نصب کنید .

Helper
08-24-2013, 10:46 AM
سلام من max2014 رو نصب کردم اما برای فعال سازیش وقتی روی patch میرم و گزینه ی patch رو میزنم eror میده و میگه
could not get debug privilege! are you admin?
وقتی هم که ok میکنم و کد رو وارد میکنم یه کد میده که وقتی تو برنامه میذارم ارور میده و اکتیو نمیشه. خواهشا راهنماییم کنید. واجبه.ممنون

نصب و کرک برنامه را به صورت Run as administrator اجرا کنید.