PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواهشا کمک کنید



minoo
08-13-2013, 12:56 PM
سلام خسته نباشین. من داشتم 3دی کار میکردم که یهو برقا رفت بعد از اومدن برق حز رو روشن کردم اما هرچی 3 دی رو باز میکنم این صفحه ظاهی میشه .خواهش میکنم کمکم کنید هرچی پروژه داشتم دیگه باز نمیشن.ممنونم

PERSIAN BOY
08-14-2013, 09:37 AM
سلام
نرم افزار را کامل پاک کنید و از ابتدا نصب نمایید .

brock
08-27-2013, 03:47 PM
شاید یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنی درست بشه
برای پروژه هات هم تری دی مکس اونارو توی پوشه
C:\Users\BRock\Documents\3dsMax\autoback
برات ذخیره کرده
موفق باشی