PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در هنگام نصب3d maxبروی ویندوز 8



jamshidian
03-17-2013, 12:02 PM
باسلام
من برای نصب 3d max روی ویندوز 8 مشکل دارم وقتی که شروع به نصب کردن میکنم موقع install این ارور رو میده

unable to find dsetup.dll
مشکل چیه ؟خواهش میکنم کمک کنید

Helper
03-18-2013, 10:07 AM
سلام
این محصول بر روی ویندوز 8 پشتیبانی نمیشه. تنها روی ویندوز هایی که در اتوران نوشته شده می تونید برنامه رو نصب کنید.

sonia
10-14-2013, 02:29 PM
salam
man 3d max 2013 ro roye windows 8 nasb kardam vali patch ro baz nemikone
too ghesmate autorun esh ham neveshte ke mishe roo win 8 nasb kard
har bar ke roo patch click mikonam in error ha mide
:
access violation at 0x004708E2 (tried to write to0X004708E2), program terminated
hatta ye baram raftam too poosheye barname rast click o run as admin o zadam vali baz hamin eror ro dad

Supporter
10-15-2013, 11:42 AM
سلام
فارسی بنویسید

sonia
10-28-2013, 10:13 AM
سلام
من مشکل کرک تری دی مکس2013 رو دارم و وقتی پچ رو می زنم این ارور رو میده:

access violation at 0x004708E2 (tried to write to0X004708E2), program terminated
حتی موقعی که روی پچ راست کلیک کردم و ..run as admin رو زدم همین ارور و میده
لطفا کمکم کنید من خیلی به این برنامه احتیاج دارم
کرک برنامه رو از نت هم دانلود کردم همین ارور رو داد
من اتوکد رو نصب و اکتیو کردم با اون مشکلی ندارم ولی این برنامه اصلا اکتیو نمیشه

Helper
10-28-2013, 03:08 PM
با سلام
نکات ضروری قبل از نصب رو انجام دادین؟ غیر فعال کردن آنتی ویروس ، فایروال و UAC و سپس فایل پچ رو بصورت run as administrator اجرا کنید.
و دقت کنید که نسبت به 32 بیت یا 64 بیت بودن ویندوزتون پچ رو انتخاب کنید

sonia
10-28-2013, 07:39 PM
بله همه انتی ویروس و user account control و فایروال رو عیر فعال کردم
همه اینارو میدونم
چون به دفعات این برنامه رو نصب کردم و مشکلی نداشتم
اما ایندفعه اصلا اکتیو نمیشه

sonia
10-28-2013, 07:56 PM
در واقع پچ باز نمی شه . باز کردنی ارور میده

Helper
10-29-2013, 09:25 AM
ممکن سرویس هایی بر روی سیستم شما در حال اجرا باشد که اجازه پچ کردن نمی دهد ، در منوی start تایپ کنید msconfig و روی آیکون آن کلیک کنید بعد در پنجره system configuration در تب general گزینه Selective startup را فعال کرده و تیک دو زیر گزینه آن Load system services و Load startup item را بردارید و ok را بزنید پیغام ریستارت سیستم رو تایید کنید تا سیستم دوباره راه اندازی شود بعد از بالا آمدن ویندوز سرویس ها غیر فعال است حال اقدام به اجرای patch کنید و بعد از patch کردن دوباره در منوی استارت تایپ کنید msconfig در تب general این گزینه Normal startup را تیک بزنید تا سرویس ها به حالت نرمال باز گردد.
اگر بعد از غیر فعال کردن سرویس ها باز هم مشکل داشتین 3dmax را باید پاک کنید و با نرم افزاری مثل Iobit uninstaller (http://www.forum.npshop.net/Upload/IObitUninstaller.zip) سیستم را از باقیمانده فایلهای 3dmax خالی کنید و سپس با نرم افزار CCleaner (http://www.npsoft.ir/showthread.php?t=16963)اقدام به پاکسازی رجیستری و ترمیم آن کنید و دوباره 3dmax را نصب کرده و سپس مرحله اول را جهت ازکار انداختن سرویس ها و پچ کردن و دوباره راه اندازی سرویس ها انجام دهید.

hosssein
11-05-2013, 02:36 PM
حالا که روی ویندوز 8 نصب نمیشه چکار کنیم ؟؟؟؟؟ پشت پاکتش نوشته برای ویندوز که شامل ویندوز 8 هم هست غیر از این هم حساب کنیم ویندوز 8 خیلی وقت هست که به صورت رسمی وارد بازار شده چرا پشتیبانی نمیکنه :(

Supporter
11-05-2013, 04:52 PM
سلام
در حالت عادی مشکلی درخصوص نصب روی ویندوز 8 وجود ندارد.

mohammad051
03-14-2015, 08:12 PM
سلام
من لپ تاپم 64 بیت هست
ویندوز 8.1
نسخه 64 بیتی نصب نمیشه
اما 32 بیتی رو راحت نصب میکنم
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه نصب 64 بیتی چکار کنم؟

Helper
03-15-2015, 04:44 PM
سلام
من لپ تاپم 64 بیت هست
ویندوز 8.1
نسخه 64 بیتی نصب نمیشه
اما 32 بیتی رو راحت نصب میکنم
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه نصب 64 بیتی چکار کنم؟

سلام
چه پیغامی می دهد؟

mohammad051
03-16-2015, 02:47 PM
setup faild
اصلا نصب نمیشه
جلو آیکن هایی که باید نصب بشه ضربدر میرنه

Helper
03-17-2015, 08:47 AM
setup faild
اصلا نصب نمیشه
جلو آیکن هایی که باید نصب بشه ضربدر میرنه

آنتی ویروس و uac ویندوز را غیر فعال کرده اید؟