PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل.لطفا راهنماییم کنید



MAHSHAR
11-09-2012, 05:06 PM
سلام
من نرم افزار 3D MAX رو نصب کردم ولی قسمتی ک کرکشو وارد میکنم ب من کد نمیده.
دقیقا تو این قسمت مشکل دارم:


با مشاهده پنجره زیر و با توجه به سیستم عامل خود (32Bit و 64Bit) از اتوران بر روی Patch کلیک کنید. file:///F:/NP/Docs/Autodesk%203D%20Studio%20MAX%202013_files/image024.gif

ü در پنجره ای که نمایش داده می شود بر روی Patch کلیک کنید.
file:///F:/NP/Docs/Autodesk%203D%20Studio%20MAX%202013_files/image026.gif
file:///F:/NP/Docs/Autodesk%203D%20Studio%20MAX%202013_files/image028.gif
ü گزینه گزینه I have an activation code from Autodesk را فعال کرده و کدهای مقابل Request Code را کپی کنید . با استفاده از کلید های (CTRL + C)
file:///F:/NP/Docs/Autodesk%203D%20Studio%20MAX%202013_files/image030.gif
ü سریال کپی شده را در قسمت Request فایل Patch وارد کرده و بر روی Generate کلیک کنید تا Activation Code ساخته شود.
file:///F:/NP/Docs/Autodesk%203D%20Studio%20MAX%202013_files/image032.gif
file:///F:/NP/Docs/Autodesk%203D%20Studio%20MAX%202013_files/image034.gif
ü
==========================================
لطفا راهنماییم کنید

Helper
11-11-2012, 11:15 AM
سلام
قبل از انجام مراحل فعالسازی، آنتی ویروستون رو غیرفعال می کنید؟

MAHSHAR
11-11-2012, 03:53 PM
سلام
قبل از انجام مراحل فعالسازی، آنتی ویروستون رو غیرفعال می کنید؟

نه .
باید غیر فعال باشه؟

Helper
11-12-2012, 09:32 AM
بله. از لینک زیر نحوه غیرفعال سازی آنتی ویروس رو میتونید مطالعه کنید:
http://npshop.net/forms/support.aspx?cat=55