PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 3d max



amin parazdeh
09-11-2011, 12:27 AM
نرم افزار 3d max 2012 دارو نصب نمیشه قبلش هم اتوکد 2012 نصب کردم دلیلش چیه

PERSIAN BOY
09-11-2011, 11:01 AM
در صورت نصب نشدن پیغام خطایی به شما نمایش می ده ، اون پیغام رو مطرح کنید . ویندوز شما چیه و اینکه اتوکد بر روی سیستم شما نصب شده یا خیر؟

rezamishmak
09-25-2011, 10:30 AM
3dmax 2012سلام من نرم افزار
که مال شرکت نوین پندار بودو خریدم با یک دیویدی سوالم اینه که توی دیویدی 2 پوشه هست با نام های
max plug ins 2012 v ray sample
با اینها چه کار میشه کرد چه طوری ازشون استفاده کنم و چه طوری تو برنامه بیارم وقتی بازشون میکنی ارور میدن باید چیکار کرد

PERSIAN BOY
09-25-2011, 12:17 PM
سلام
از dvd های آموزشمون می تونید استفاده کنید.

rezamishmak
09-26-2011, 12:43 PM
سلام ببخشید من نمیتونم دیویدی های آموزشیو گیر بیارم اینا مال شرکت نوین پندار هست یا نه و اموزش مال 2012 است یا قدیمیتره حالا شما یک لطفی بکنید همینجا یک توضیحی بدید که با اون پوشه ها چیکار میشه کرد ممنون میشم

PERSIAN BOY
09-26-2011, 01:55 PM
فایل های Sample رو کپی کنید رو هارد و از اونجا اجراشون کنید

HAMEDPOOYA
01-09-2012, 12:21 PM
سلام هنگام نصب برنامه با ارور 1335 مواجه میشم و راجع به فایلی به اسم مکس2 کب هستش و میگه خرابه و غیر قابل استفاده هستش حالا باید چکار کنم . ممنون

PERSIAN BOY
01-10-2012, 10:55 AM
سلام
محتویات دی وی دی را روی هارد کپی کرده و برنامه را از روی هارد نصب نمایید .