PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : kodi ke baraye kerak dade mishavad ghabul nemikonad(kerak nemishavad)



poorya safarpoor
07-18-2011, 09:58 AM
tamame marahele nasb kamel anjam mishe ama vaghti un kod bolandaro migirio copy mikoni ghabul nemikone va mige eshtebah ast!!!!!!!!!plz komak konid chon niaze shadid daram

Helper
07-19-2011, 08:40 AM
لطفا فارسی تایپ کنید
شما اگر مراحل نصب رو از روی اتوران مو به مو اجرا کنید به هیچ مشکلی نمی خورید.
اول از همه موقع کرک اینترنت رو قطع کنید.
1. برنامه رو اجرا کنید
2. در پنجره باز شده بر روی Activate کلیک کنید.
3. صبر کنید تا پنجره دیگیری نمایش داده شود، در این پنجره بر روی Close کلیک کنید.
4. در پیغامی که نمای داده می شود بر روی دکمه Ok کلیک کنید.
5. در پنجره ای که نمایش داده می شود مجددا بر روی Activate کلیک کنید.
6. با توجه به سیستم خود (32 یا 64 بیت) Keygen 32bit یا Keygen 64bit را اجرا کنید.
توجه کنید که Keygen باید در مسیر نصب AutoCad قرار داده شده باشد.
7. در پنجره باز شده بر روی Mem Patch کلیک کنید. توجه کنید تا انتهای مرحله کیجن را نبندید.
اگر مراحل را درست انجام داده باشید باید به شما پیغام Successfully Patched را داده باشد بر روی Ok کلیک کنید.
8. در صفحه Active نرم افزار سریالی که مقابل Rquest Code قرار دارد را کپی کنید با استفاده از کلید های ترکیبی Ctrl+C و در قسمت Request کل نوشته را پاک کرده و سریال کپی شده را جایگزین کنید. سپس بر روی دکمه Generate کلیک کرده و سریالی را که در قسمت Activation به شما میدهد را کپی کنید.
8. در صفحه Active نرم افزار گزینه I have an activation code from Autodesk را انتخاب کنید. و سریالی را که کپی کردید را در اینجا وارد کنید و بر روی Next کلیک کنید. اگر درست عمل کرده باشید در مرحله بعد برایتان License Active به نمایش در می آید و آیکن قرمز رنگ به رنگ سبز تغییر می کند.
در آخر دکمه finish را بزنید تا عملیات کرک تمام شود.

SH1356H
08-15-2011, 07:49 PM
سلام من تا مرحله 8 رو درست میرم و لی در مرحله 8 صفحهای که اتوکد نشون میده سفیده وهیچ شماره سریال یا نوشته ای نداره که بتونم در keygenوارد کنم میشه راهنمایی کنید
ممنون

در ضمن ویندوز 7 32 بیت و اتوکد 2011 هست

Helper
08-16-2011, 08:48 AM
سلام
یک بار اتوکدتون رو با نرم افزار Your Uninstallerپاک کنید. لطفا موقع پاک کردن گزینه Super Mode رو انتخاب کنید تا ریجستری هم درست پاک بشه.
بعدش دوباره نصب کنید.